Historiallinen kartano kaupan Virossa

Tutustu Jokakodin ainutlaatuiseen Aaspere-kartanoon, jonka juuret juontavat 1600-luvulle!

Open Market Kiinteistövälityksen välittämä historiallinen myyntikohde sijaitsee noin 80 kilometriä Tallinnasta Narvaan. Rakveren kaupunkiin on puolestaan viisitoista kilometriä matkaa.

Kauniiden maisemien ympäröimän Aaspere-kartanon rakennus alkoi jo 1600-luvulla. Tällä hetkellä se luetteloitu yhdeksi Viron arkkitehtuurin säilyttämisen arvoiseksi muistomerkiksi.

Kartanon asuinpinta-ala on 1 600 m². Puistoja ja lehtoja järvenrannalla sijaitsevalla tontilla on noin 50 hehtaaria. Kohteen myyntihinta on 639 000,00 €.

Kaksikerroksisen kartanon ohella kohteeseen kuuluu puutarhurin talo, talli, viherhuone sekä latoja. Kartano myydään kalusteineen ja laitteistoineen.

Aaspere-kartanon lämmitysjärjestelmä kaipaa uusimista. Se maksaa arviolta noin 20-25 000 euroa, jonka jälkeen lämmityskustannukset ovat noin 13 000 euroa vuodessa.

Kartanon vieressä sijaitsee kunnallinen hoivakoti vanhuksille. Hoivakodin korkeatasoisia keittiöpalveluja on mahdollista saada edullisesti kartanossa järjestettäviin yksityistilaisuuksiin.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Open Market

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja