"Hiljaiseksi ja sanattomaksi vetää" – SM-liigassa lopputulos 7–0

Videolla Telia TV:n kuvaa Tarmo Reunasen viimeistelemästä Lukon 7–0-maalista.

Raumalla juhlistettiin lauantaina Lukon entisiä kapteeneita KalPa-ottelun alla. Siinä vaiheessa ei kuitenkaan vielä tiedetty, millaisen lahjan Mölli Keinonen, Joppe Vehmanen, Eepi Hämäläinen ja kumppanit nykyjoukkueilta saisivat. Lahja oli lopulta kaunein mahdollinen, sillä KalPa joutui lähtemään Raumalta pitkälle kotimatkalle yksiselitteinen 0–7-tappio niskassaan.

KalPan päävalmentaja Tommi Miettistä suoraan siteeraten kaukalossa oli lauantaina vain yksi joukkue.

–  Pelasimme vanhojen kapteenien arvoinen pelin. Esitys oli yksi kauden yhtenäisimmistä, kukaan ei sooloillut ja jokainen äijä oli ytimessä. Pelasimme toisillemme, Lukon nykykapteeni Tapio Laakso tiivisti 60 minuutin pelin.

Lukon tavallista komeamman maalimäärän Laakso selitti ytimekkäästi.

–  Maalit ovat aina seurausta hyvästä ja nöyrästä pelaamisesta pelin kaikilla osa-alueilla.

Äkkiseltään ei olisi uskonut, että kaukalossa oli lauantaina sama KalPa, joka oli edellisenä päivänä kaatanut Ässät Porissa. Sitä ei uskonut edes kuopiolaisvalmentaja Tommi Miettinen.

–  Hiljaiseksi ja sanattomaksi vetää. Äkkiseltään voisi luulla, että mukana oli korkeintaan kentällinen pelaajista, jotka taistelivat Porista kolme pistettä, Miettinen siunaili.

Lukon maaleista lauantaina vastasivat Ponthus Westerholm (2), joka sai jo 20 maalin rajan täyteen, Justin Danforth, Ilkka Heikkinen, Eetu Koivistoinen, Heikki Liedes ja Tarmo Reunanen. Maalivahti Oskari Setäselle nollapeli oli kauden neljäs.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.