HIFK täysin suvereenilla esityksellä CHL:n pudotuspeleihin

Helsingin IFK oli ylivoimainen CHL-ottelussa tanskalaista Esbjerg Energyä vastaan, kun joukkue voitti kotiottelunsa lukemin 7-0. HIFK varmisti voitolla paikkansa pudotuspeleissä. 

HIFK:n ottelu esitettiin suorana lähetyksenä MTV Sport 1 -kanavalta ja MTV Katsomosta.

HIFK oli tyly isäntä tanskalaisjoukkueelle, kun helsinkiläisjoukkue otti komennon ottelun alusta alkaen. Avauserässä hirmuvireeseen yltyneen neloskentällisen avustuksella HIFK karkasi jo kolmen maalin karkumatkalle. Toisessa ja kolmannessa erässä HIFK jatkoi ylivoimaista menoaan, eikä Esbjerg saanut missään vaiheessa peliään käyntiin. 

HIFK sai laajalla rintamalla onnistumisia, kun peräti 14 pelaajaa onnistui kirjauttamaan nimensä tehotilastoihin. Kovimmat tehopisteet merkattiin Lennart Petrellille (2+1) ja Micke Åstenille (0+3). Myös tehoitta ollut Juhamatti Aaltonen onnistui nyt kahdesti maalinteossa. 

– Meillä on ollut hakemista ja ollaan tehty paljon virheitä. Ollaan nyt oikealla tiellä ja hyvä, että ollaan tehty niitä tässä alkukaudella. Siinä mielessä olen tyytyväinen, HIFK:n päävalmentaja Antti Törmänen kommentoi ottelun jälkeen. 

HIFK nousi voitolla lohkonsa toiselle sijalle ja näin ollen joukkueen pelit jatkuvat CHL:n pudotuspeleissä. Tuleva vastustaja arvotaan maanantaina 12.syyskuuta. 

Törmänen myhäili murskavoiton jälkeen  –"Ei ollut epäselvää" 1:07

Pertell veivaa HIFK:n 1-0-johtoon 1:05

Tuomisto räjäyttää"Nordiksen"2-0-osumalla 1:08

Aaltonen"chippaa"näyttävästi 3-0 1:11

Petrell takoo 4-0 Åstenin namupassista 0:57

Aaltonen tykittää one-timerillä 5-0 0:59

Mieho napauttaa tyylikkäästi 6-0 0:54

Ikonen napauttaa 7-0 Salmelan esityöstä 1:04

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja