Mainos

Hiero rakkaintasi näin!

Ilahduta rakkaintasi tänä iltana ja lupaudu antamaan hänelle selkähieronta. Lue ehow.comin ohjeet, kuinka teet tästä hemmotteluhetkestä mieluisan.

1. Levitä peitto lattialle tai vaihtoehtoisesti sängylle. Pyydä partneriasi ottamaan paitansa pois ja aseta hänet makaamaan peitolle kasvot alaspäin. Tue häntä tyynyjen avulla ja pistä hänet laittamaan kätensä esimerkiksi rintansa alle omaksi tuekseen niin että hänellä on mukava olla.

2. Tärkeää on, että tunnet myös oman olisi hyväksi ja rentoutuneeksi! Olethan valmistautunut hieromaan häntä pidempään kuin vain kolme minuuttia?

3. Siirry hajareisin kumppanisi selän ylle. Kaada käsiisi vartalovoidetta tai hierontaöljyä ja hiero kämmeniäsi yhteen lämmitääksesi rasvan – kukaan ei pidä yllättävästä kylmän tunteesta selkäpiissään! Muista kysyä hieronnan aikana, mikä tuntuu kumppanistasi hyvältä ja mikä ei.

4. Aloita hieromalla kumppanisi kaula- ja hartia-alueita – ole otteissasi varma, mutta hellä. Vedä helliä vetoja kumppanisi kaulalta alaspäin tämän kireisiin hartioihin. Seuraavaksi siirry hartioilta hieromaan kumppanisi selkää pitkillä ja nyt vahvemmilla vedoilla alaspäin niin, että kätesi liukuvat alas molemmin puolin puolisosi kylkiä pitkin. Pitkät alaspäin menevät vedot vähentävät jännitystä ja kireyttä lihaksissa.

5. Tuo kätesi kohti toisiaan ollessasi alaselän seutuvilla nostamatta käsiäsi pois kumppanisi vartalolta. Vedä kätesi hellästi takaisin ylös kumppanisi selkärankaa pitkin. Palaat takaisin vanhoille apajille, hartioihin. Ja tuttuun tapaan toista sama alasveto hartioilta pitkin kumppanisi kylkiä ja selkää aina alaselkään asti. Toista tämä liike pariin otteeseen.

6. Muista lisätä lisää öljyä käsiisi! Siirry seuraavaksi kumppanisi vierelle ja käytä taas pitkiä sulavia vetoja edestakaisin leveyssuuntaa pitkin. Juju piilee siinä, että sinun tulee tehdä nämä liikkeet käsilläsi eri tahtiin; toisen mennessä oikealle, toinen menee vasemmalle. Siirry taas näillä liikkeillä alaspäin hartia-alueelta alaselkää kohti. Saavuttuasi alas, lähde takaisin ylöspäin. Lyhennä nyt vetoja niin, että keskityt hieromaan kumppanisi selkärankaa hellin ristiliikkein.

7. Toista kohtia 5 ja 6 niin kauan kuin jaksat tai kumppanisi halajaa. Kun olette hieronnan loppusuoralla, lopeta hieronta hellään kaula- ja niskahierontaan.

Tarvitset vain:

Tukevan alustan, kuten sängyn

Peiton

Tyynyjä

Vartalo- ja käsirasvaa

MTV3/Helmi

Lähde: Ehow.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.