Herttuatar Meghan julkisti vaatemalliston, jonka on tarkoitus auttaa naisia työhaastatteluissa – työttömillä malliston kalliimpiin vaatteisiin on tuskin kuitenkaan varaa

Sussexin herttuatar Meghan on julkistanut vaatemalliston, jonka on tarkoitus auttaa naisia työhaastatteluissa. Asiasta kertoo The Guardian

Malliston vaatteita ei silti ole tarkoitettu suoraan työttömille naisille, vaan kaikille. 

Herttuatar on mukana Smart Works -hyväntekeväisyysjärjestössä, joka tarjoaa naisille työhaastatteluvalmennusta sekä asianmukaisia vaatteita.

Tarkoitus auttaa järjestöä

Herttuattaren lanseeraamaan Smart Set -vaatemallistoon kuuluu housupuku, valkoinen paita, hame sekä nahkainen laukku. Kalliimmat hinnat pyörivät 100-200 punnan välillä, halvin vaatekappale on noin 20 puntaa. 

Vaatteiden myynnillä autetaan Smart Works -hyväntekeväisyysjärjestöä. Jokaista myytyä kappaletta kohtaan, järjestö saa yhden samanlaisen vaatteen, joka voidaan lahjoittaa eteenpäin.

Järjestön toiminta on aiemmin riippunut lähes täysin yksityishenkilöiltä ja brändeiltä saaduista lahjoituksista.

Uskotaan menestyvän

Herttuatar muisteli vierailuaan järjestön tiloissa vaatemalliston julkistamistilaisuudessa.

– Yhdellä vierailullani muistan nähneeni rekillisen, noin 40 tai 50 lilaa takkia. Se oli kaunis vaate, mutta muistan ajatelleeni, että nämä naiset ansaitsevat parempaa, kuin vain kaupassa myymättä jääneitä tuotteita.

Saatuaan idean mallistosta, Meghan otti yhteyttä suunnittelijaystäväänsä sekä nimekkäisiin jälleenmyyntiketjuihin, kuten Marks & Spenceriin.

Herttuatar oli itse mukana malliston suunnittelussa.

Juttua korjattu 13.09. kello 18.00. Muokattu vaatteiden hintaa, täsmennetty otsikkoa sekä yhteistyötä järjestön kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat