Henri Kontinen parinsa kanssa tylysti ulos heti Australian avointen avauskierroksella

Suomen Henri Kontinen ja Ranskan Edouard Roger-Vasselin ovat pudonneet Australian avoimen miesten nelinpelin ensimmäisellä kierroksella. Kaksikko hävisi Liettuan Ricardas Berankisille ja Kazakstanin Mihail Kukushkinille erin 7–5, 6–4.

Kontinen ja Roger-Vasselin oli sijoitettu turnauksessa sijalle 11. Berankisia ja Kukushkinia ei ole ennakkoon sijoitettu turnauksessa. Ottelu kesti hieman päälle puolitoista tuntia.

Kontinen ja Roger-Vasselin voittivat lokakuussa 2019 Tukholman avoimet, mutta he eivät olleet sen jälkeen pelanneet yhdessä.

Serena Williams porhaltaa eteenpäin

Tennistähti Serena Williams kruisasi Australian avoimen kolmannelle kierrokselle voittaen Nina Stojanovicin. Serbialainen taipui erin 6–3, 6–0.

– En ajatellut yhtä paljon toisessa (erässä) kuin ensimmäisessä, Williams sanoi.

– Olen täällä pitämässä hauskaa ja on mahtavaa päästä pelaaman yleisön edessä.

Williams on Melbournessa hakemassa 24:ttä grand slam -voittoaan. Hänet on sijoitettu turnauksessa kymmenenneksi.