Henna Kalinainen esittelee elämäntapamuutoksensa tuloksia – vyötärö kapeni 25 senttiä ja painoa lähti 12 kiloa: "Tein täyskäännöksen"

0:31
Henna Kalinainen murtuu kyyneliin kuultuaan kehonkoostumusmittauksen tulokset

Henna Kalinainen muutti elämäntapojaan Olet mitä syöt -sarjassa.

Suositun Olet mitä syöt -ohjelman uusi tuotantokausi starttasi torstaina, kun lääkäri Pippa Laukka saapui laittamaan Henna Kalinaisen elämäntavat remonttiin.

Kalinaisen tie oli kulkenut solakasta tanssijattaresta ylipainon polulle. Paino oli yli 100 kiloa. Kalinainen käytti myös runsaasti alkoholia ja hänellä oli paha anemia. Kahdeksassa viikossa nainen onnistui kuitenkin tekemään ison muutoksen elämäntapoihinsa.

– Tein täyskäännöksen. Olo on ollut loistava! Haluan ehdottomasti jatkaa, hän hehkuttaa. 

Laukka kertoi jakson päätteeksi naiselle, että tämän anemia oli kadonnut kokonaan kahdeksassa viikossa. Myös maksa-arvot olivat normalisoituneet. 

– En ole kertaakaan, ihan rehellisesti, juonnut tipan tippaa. En ole polttanut yhtäkään tupakkaa lopetuksen jälkeen, Kalinainen kertoo muutoksistaan. 

Naisen paino oli pudonnut kahdeksan viikon aikana 12 kiloa, vaikka hän ei edes ollut laihduttanut. Myös naisen vyötärönympärys oli kaventunut 25 senttimetriä.

– Koen, että olen saanut langat omiin käsiini. Olen saanut elämänhallinnan takaisin, Kalinainen hehkuttaa. 

Nyt nainen jää odottamaan vyötärönympäryksensä kasvamista, sillä hän sai projektin aikana ilouutisia. Kalinainen odottaa parhaillaan esikoistaan Jarkko-puolisonsa kanssa.

Kehonkoostumusmittauksen tulokset eivät olleet jaksossa mieluisaa nähtävää, ja nainen murtui. Millainen on Pippa Laukan arvio Henna Kalinaisen tilanteesta? Katso video!

Olet mitä syöt torstaisin kello 20 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja