Henkilöauton ja poliisiauton raju nokkakolari ysitiellä: Poliisit kiidätettiin sairaalaan, henkilöauton matkustaja kuoli ja toinen loukkaantui vakavasti – useat silminnäkijät todistivat järkyttävää kuolonkolaria

Kaksi poliisia loukkaantui vakavasti ysitien nokkakolarissa – vastaantulevien kaistalle ajautuneen auton kuljettaja kuoli 1:05
Romua ja liukumajälkiä onnettomuuspaikalla Ysitiellä Jämsässä 13. kesäkuuta 2019.

Sekä poliisien että loukkaantuneen henkilöauton matkustajan vammat ovat vakavia, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Rikoskomisario Veli-Pekka Välisaari.

Ysitiellä Jämsässä tapahtui eilen kahden henkilöauton välinen nokkakolari hieman ennen kello viittä. Poliisi epäilee toisen henkilöauton ajautuneen toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle törmäten toiseen henkilöautoon, joka oli siviilipoliisiauto.

Kuolonuhri ja kolme loukkaantunutta

Siviilipoliisiautossa virkatehtävällä olleet kaksi poliisia loukkaantuivat vakavasti. Vastaantulijan kaistalle ajautuneen henkilöauton kuljettaja menehtyi ja autossa ollut matkustaja loukkaantui vakavasti. Loukkaantuneet kiidätettiin hoitoon Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

– Kaikkien loukkaantuneiden vammat ovat vakavia, mutta välitöntä hengenvaaraa ei ole, tapauksen tutkinnanjohtaja Rikoskomisario Veli-Pekka Välisaari kertoo MTV Uutisille.

Poliisi epäilee menehtynyttä henkilöauton kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

Tapauksella oli useita silminnäkijöitä, tutkinnanjohtaja kertoo. Epäillyn liikennerikoksen tutkii Jämsän poliisi, koska poliiseja ei ole syytä epäillä mistään rikoksesta, Välisaari kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat