Mainos

Hemming: Korhonen täysin mätä luuseri

Kokoomuksen kansanedustaja Hanna-Leena Hemming arvostelee hallituskumppani keskustaa ja erityisesti vaalirahakohuun sotkeutunutta puoluesihteeri Jarmo Korhosta (kesk) blogissaan. Hemming on tuskastunut siitä, että vaalirahaepisodi on mustaamassa kaikkien poliitikkojen maineen. Hän haluaisi Korhosen eroavan työstään.

- Vastuunkantajia tarvitaan. Kuka erottaa Korhosen, jos miehestä itsestään ei ole vastuunkantajaksi? kirjoittaa Hemming. Hän myös jatkaa:

- Haloo, Jarmo Korhonen! Minun mittani on täysi. Olen saanut tarpeekseni siitä, että sinunlaisesi läpikiero ihminen pilaa kaikkien poliitikkojen maineen.

Hemming nimittää Korhosta myös peluriksi.

- On kohtuutonta, että sinunlaisesi pelurit vievät ihmisiltä uskon politiikkaan ja meihin kansanedustajiin. Sinäkö olet se, joka kielsit kertomasta kähmimästäsi vaalirahasta kansanedustajien vaalirahoitusilmoituksessa? Oliko salailu tuen saamisen ehto? Sinun pelisi hintaa tässä on nyt maksettu kohta kaksi vuotta ja minä olen saanut tarpeekseni.

Hemming moittii kovin sanoin Korhosen toimintaa.

- Jarmo Korhonen, pidät varmaan meitä, jotka yritämme vain tehdä työmme hyvin ja edustaa kansaa parhaan taitomme mukaan, naiiveina typeryksinä. No, vastavuoroisesti minä pidän sinua täysin mätänä luuserina. Ensin sotket asiat täysin suhmuroinnillasi ja sitten pakenet lomalle ja jätät muut vastaamaan teoistasi.

Myös keskustan puoluekentän toiminta herättää kysymyksiä Hemmingissä.

- Te tuitte Jarmo Korhosta vuosi sitten, vaikka vaalirahakohu oli täysillä päällä. Otatteko te nyt kantaaksenne sen, että ei ainoastaan koko keskustapuolueen toiminta näytä likaiselta rahan ja tekojen koplaamiselta, vaan tulilinjalla ovat kaikki puolueet? Luulisi puolueenne kannatuslukemien jo herättävän huolenne. Olen pahoillani puolestanne, sillä tiedän monta erinomaista keskustapuolueen kansanedustajaa, jotka eivät ansaitse luottamuksen menettämistä muiden hölmöyden takia. Aivan samoin on väärin, että ihmiset menettävät luottamuksensa politiikkaan ylipäätään ja poliitikoista tulee sylkykuppeja muutaman ihmisen typeryyden takia.

Hemming kirjoittaa kokoomuslaisena puuttuvansa keskustapuolueen asioihin, sillä vaalirahasotku on pilannut myös hänen maineensa poliitikkona.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.