Helsingin Messukeskus ilmoittaa olevansa valmis Euroviisujen areenaksi

Jouni sai Liverpoolissa ylleen huikean Käärijä-boleron - tällainen on suomalaisfanien satapäinen ryhmä Euroviisuissa 1:32
Katso video! Tällainen on suomalaisfanien satapäinen porukka Liverpoolissa!

Helsingin messukeskus haluaa toimia mahdollisten Euroviisujen areenana

Helsingin Messukeskus on valmis Euroviisujen areenaksi, jos paljon spekuloitu voitto napsahtaa tulevana lauantaina Käärijälle.

Tapahtumien talossa on katto korkealla ja seinät leveällä sekä nappisijainti pääkaupunkiseudulla, lähellä juuri uudistettua lentokenttää ja hulppean hotellikapasiteetin keskellä. 

– Me Messukeskuksessa odotamme Käärijän voittoa peukut pystyssä ja hihat vihreinä. Halleihimme saa upeat katsomot tuhansille viisufaneille, ja huippuluokan tekniikalla saamme puitteet soimaan, hehkuttaa Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Lumia Ankkuri Messukeskuksen tiedotteessa. 

Messukeskuksen uusimpaan ja korkeimpaan halliin 7 pystytään rakentamaan katsomo 9 000 viisufanille. Kun seinät avataan viereiseen kuutoshalliin, saadaan saumattomasti lisää tilaa jopa 20 000 katsojalle. 

Messukeskus sijaitsee Pasilassa, loistavien liikenneyhteyksien äärellä

Euroviisut ovat isäntämaalle mahtava PR-näyttö ja viisuhuuman onnistumiselle olennaista ovat hyvät oheispalvelut.

Helsingin hotellikapasiteetti riittää nyt heittämällä suuriin tapahtumiin. Pääkaupunkiseudulla on tarjolla 16 500 hotellihuonetta, ja tänä vuonna kapasiteetin odotetaan kasvavan vielä yli tuhannella huoneella.

Visufaneja odottaa myös Finavian uusittu terminaalirakennus upeine lähtö- ja tuloauloineen ja moderneine pysäköintialueineen.  

Messukeskus sijaitsee Pasilassa, loistavien liikenneyhteyksien ja suurten mediatalojen keskellä, kivenheiton päästä Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi valitusta Triplasta. 

– Euroviisut ovat Helsingille ja koko Suomelle ainutlaatuinen tilaisuus profiilin nostoon. Jo Lordin Euroviisu-voiton aikaan olimme mukana järjestelyissä. Silloin Messukeskus toimi Euroviisujen mediakeskuksena. Sittemmin olemme kasvaneet kokoa avaamalla kokonaan uuden hallin. Ensi kesänä uusimme ravintolamaailmamme kauttaaltaan. Messukeskus on valmis, nyt tarvitaan enää viisuvoitto kotiin, sanoo Ankkuri.  

Lue myös:

    Uusimmat