Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Helppo elämä -tähti söi vasikan aivoja!

Näyttelijä Anu Sinisalo. (Kuva: MTV Oy)
Näyttelijä Anu Sinisalo. (Kuva: MTV Oy)
Julkaistu 11.12.2009 12:18(Päivitetty 11.12.2009 12:27)

MTV3-kanavalle ensi vuonna palaavan Helppo elämä -sarjan näyttelijä Anu Sinisalo kertoo Makuja-sivuilla erikoisesta ruokakokemuksestaan.

Sinisalo kertoo Makuja-sivuilla myös jouluvalmisteluista ja erityisesti jouluruuista.

– Kun poika oli pieni, löytyi meiltäkin joulupöydästä perinteiset laatikot ja kinkut, mutta nykyään joulun juhla-ateria on aika mixed, sekoitus kaikkea, mutta sanoisin että kasvisvoittoinen kuitenkin.

Joulun pyhäpäivien tarjoama vapaa-aika korostuu, kun arki on kiireinen. Energinen näyttelijä kertoo pitävänsä kokkaamisesta ja olevansa melko kaikkiruokainen.

– Teen ruokaa päivittäin. Usein kokkaan erilaisia lämpimiä salaatteja ja täysjyväpastaa sekä kasviksia. Tekemäni arkiruoat ovat usein samantyyppisiä, joita improvisoin eri tavoin.

– Rusinat ja selleri ovat sellaisia ruoka-aineita, joita en käytä lainkaan, koska en pidä niiden mausta. Sen sijaan Ranskassa ollessani vasikan aivojen syöminen ei ollut niin kamala kokemus, mitä voisi kuvitella. En tosin tiennyt syöväni aivoja, näyttivät sellaiselta jyväiseltä munakkaalta. Kokemus on jo vuosia vanha, enkä tiedä mahdetaanko aivoja enää missään tarjoilla.

Lue koko juttu Makuja-sivuilta.

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä, tutustu.

(MTV3)

Lisää aiheesta:

Suomen on puututtava vihapuheeseen ja taattava intersukupuolisten oikeudet, vaatii tuore raporttiSuora lähetys: Jamaikaa lähestyvä hurrikaani Melissa voi aiheuttaa "katastrofaalista tuhoa"Hamas luovutti yhden kuolleen panttivangin ruumiin IsraelilleAsiantuntija: Lukoililla on kiire – "Haetaan tietä ulos pakotteista"Pakotteisiin erikoistunut juristi Teboil-uutisista: "Vaikka se olisi mahdollista, helppoa se ei ole"Myyntiaikeet yllätti Teboilin – nyt kommentoi johtaja