MTV3-kanavalle ensi vuonna palaavan Helppo elämä -sarjan näyttelijä Anu Sinisalo kertoo Makuja-sivuilla erikoisesta ruokakokemuksestaan.
Sinisalo kertoo Makuja-sivuilla myös jouluvalmisteluista ja erityisesti jouluruuista.
– Kun poika oli pieni, löytyi meiltäkin joulupöydästä perinteiset laatikot ja kinkut, mutta nykyään joulun juhla-ateria on aika mixed, sekoitus kaikkea, mutta sanoisin että kasvisvoittoinen kuitenkin.
Joulun pyhäpäivien tarjoama vapaa-aika korostuu, kun arki on kiireinen. Energinen näyttelijä kertoo pitävänsä kokkaamisesta ja olevansa melko kaikkiruokainen.
– Teen ruokaa päivittäin. Usein kokkaan erilaisia lämpimiä salaatteja ja täysjyväpastaa sekä kasviksia. Tekemäni arkiruoat ovat usein samantyyppisiä, joita improvisoin eri tavoin.
– Rusinat ja selleri ovat sellaisia ruoka-aineita, joita en käytä lainkaan, koska en pidä niiden mausta. Sen sijaan Ranskassa ollessani vasikan aivojen syöminen ei ollut niin kamala kokemus, mitä voisi kuvitella. En tosin tiennyt syöväni aivoja, näyttivät sellaiselta jyväiseltä munakkaalta. Kokemus on jo vuosia vanha, enkä tiedä mahdetaanko aivoja enää missään tarjoilla.
Lue koko juttu Makuja-sivuilta.
MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä, tutustu.
