Mainos

Helmen hääblogit: Viivi Pumpanen vei juhlapuvut

Rakkaus on ihanaa, ja vielä ihanampaa on levittää sen ilosanomaa. Tervetuloa hääblogien maailmaan!

Monet Helmen lukijat suunnittelevat häitään, ja jakavat kokemuksiaan hääblogeissa. Kokosimme yhteen hääbloggaajien kirjoituksia! Otteen alta löydät linkin, josta pääset lukemaan koko merkinnän.

Häät 24.7.2010

Häät ovat ohi, ja uusi nimi komeilee virallisissa papereissa.

"Nyt ollaan sitten Herra ja Rouva! Kyllä se hiukan tuntuu jännältä. Sukunimi muuttunut ja on se vaikeaa ainakin näin aluksi, kun ei meinaa millään muistaa, että on nimi vaihtunut ja hokee joka paikkaan sitä vanhaa nimeään, mikä on ollut viimeiset 28 vuotta…"

Stilissima

Vanhojentanssijat hamstaavat jo pukuja. Muistakaa olla ajoissa liikkeellä!

"Vanhojentanssisesonki on jo lähtenyt reippaasti käyntiin ja ensimmäiset uniikit herkkuset on tangoista jo viety. Mieleeni hetkellisesti oli jo tulla hätä, kun havaitsin että tällä menolla kaikkein muhkeimpia ja mielenkiintoisimpia tanssiaispukuja ei riitä kaikille. Osasyyllinen herkkusten katoamiseen on Pumpasen Viivi, jolla on pari matka-arkullista Stilissiman pukuja Miss Universumeissa."

Rakkaudella Sinuun

Blogisti pohtii häiden koristeluja.

"Somisteena voi käyttää mitä vaan. Kaikki luonnon materiaalit ovat tietysti edullisia vaihtoehtoja, kuten kävyt, kivet, eri puiden oksat ja lehdet. Mutta myös sammal on oiva keksintö esim. pöytiin ajamaan kukka-asetelman aseman. Ei pidä toki unohtaa pihlajaa, joka alkaa pikkuhiljaa kukkimaan. Sen oksat tuovat juhlaan syystunnelmaa parhaimmillaan."

Häämatkalla purjeveneessä

Häämatkaajat ovat saavuttaneet unelmiensa matkakohteen.

"Bora Bora. Jo pelkkä nimi synnyttää mielikuvan täydellisestä paratiisista, turkoosista laguunista, valkohiekkaisista rannoista ja huojuvista palmuista. Vuosia sitten, kauan ennen kuin tapasin Laurin, istuin sateisena, kylmänä, pimeänä ja kaikin puolin ankeana loppusyksyn iltana kotona tietokoneeni ääressä lievittämässä (tai kenties lietsomassa) kaukokaipuutani Google Earthin avulla. Zoomailin sinne tänne houkutteleviin kohteisiin, kävin kurkkimassa Tyynenmeren saaria ja löysin lopulta myös Bora Boran."

(MTV3/Helmi)

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.