Mainos

Helmen hääblogit: Viimeinen viikonloppu naimattomana naisena

Rakkaus on ihanaa, ja vielä ihanampaa on levittää sen ilosanomaa. Tervetuloa hääblogien maailmaan!

Monet Helmen lukijat suunnittelevat häitään, ja jakavat kokemuksiaan hääblogeissa. Kokosimme yhteen hääbloggaajien kirjoituksia! Otteen alta löydät linkin, josta pääset lukemaan koko merkinnän.

Häät 31.7.2010

Hääpäivä on jo ovella!

"No niin nyt sit todella aletaan viemään viimeisiä hetkiä… Viimeinen viikonloppu naimattomana tuli juhlistettua nimipäivien merkeissä… Pikkuhiljaa alkaa myös jännityksen taso nousemaan. Nyt kun alkoi lomakin niin ehtii täysillä keskittyä jännittämiseen. Viimeyö meni jo niin ihme unia katsellessa, että lauantaina mä taidan olla joku zombimorsian."

Pienempi kuin kolme(<3)

Häät maksavat paljon, ja opiskelija laskee rahansa tarkasti.

"Tästä syystä myös häät ovat jättimäinen hanke opiskelijoille (vaikka toivon mukaan ikiopiskeleva mies valmistuu ennen häitä). Olen laskenut budjetin miljoonaan kertaan, ja summa vaihtelee suht.pihin ja täyspihin välillä melkein kymmenellä tuhannella eurolla. Ja se on paljon rahaa. Ja ikävä totuus on, että isompaa lähenevä on realistisempi."

Stilissima

Stilissima on käynyt ihanissa kesähäissä.

"Koska morsian on alkujaan Virosta oli häissä virolaisia ohjelma-erikoisuuksia, kuten esimerkiksi hääammattien jako. Hääammatteja olivat hääleimasin, tanssileijona, tanssileijonatar, naistenmies, morsiamen vartija, filosofi, boolivastaava, turvamies ja morsiamen korvike sekä kibe-huutaja. Hääleimasimen tehtävänä oli annettua huulipunaa apua käyttäen leimata kaikki häävieraat suudelmalla poskelle tai olkapäähän. Tanssileijonan ja tanssileijonattaren tehtävänä oli pitää huolta, että kaikilla oli tanssittaja."

Häämatkalla purjeveneessä

Häämatkalaiset ovat saapuneet Tahaan saarelle, ja heille tarjotaan siellä juhlava illallinen.

"Perinteinen polynesialainen ilta alkoi hedelmäisellä tervetuliaisdrinkillä, sen jälkeen pöytään tuotiin pullo vettä ja pullo viiniä. Olimme kuvitelleet, että hintaan sisältyisi vain lasillinen, mutta täälläpä ei kitsasteltukaan viinissä. Yllättävää, sillä viinipullot ovat Ranskan Polynesiassa todella kalliita. Ruokakin ylitti odotukset, jotka tosin olivat aika matalat edellisen kokemuksemme jälkeen. Oli tonnikalasashimia, poisson cruta, mahi-mahia hyvässä kastikkeessa, pinaattikanaa, paikallisia kasviksia ja riisiä."

(MTV3/Helmi)

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.