Mainos

Helmen hääblogit: Salainen hääuutinen paljastui

Rakkaus on ihanaa, ja vielä ihanampaa on levittää sen ilosanomaa. Tervetuloa hääblogien maailmaan!

Monet Helmen lukijat suunnittelevat häitään, ja jakavat kokemuksiaan hääblogeissa. Kokosimme yhteen hääbloggaajien kirjoituksia! Otteen alta löydät linkin, josta pääset lukemaan koko merkinnän.

Stilissima

Vanhojen tanssit lähestyvät, ja hääpukuliikkeessä pitää kiirettä.

"Vanhojentanssitytöt ovat tosiaan tanssiaispukumetsästyksensä innoittamina kansoittaneet myös Marinetten ja olemme olleet ihanan Tuulian kanssa hieman helisemässä, kun useimmat tytöt tulevat ilman sovitusaikaa ja teitä ihania tyttöjä on kerralla yleensä aina paljon. Esitän kainon toiveen - kiltit, ihanat, kauniit tytöt - varatkaa sovitusaika. "

Häämatkalla purjeveneessä

Häämatkalaiset joutuvat myrskyn silmään.

"Kun tuuli sitten lopulta tosissaan heräsi, se yltyikin kunnolla ja kasvatti samalla kunnioitettavan kokoisen aallokon. Meno ei ollut enää erityisen miellyttävää, mutta ainakin etenimme vauhdilla. Kahdesta eri suunnasta tuleva aallokko paiskoi venettä välillä ihan kyljelleen, eikä merivesi malttanut pysyä omalla tontillaan, vaan roiskui, pärskyi ja ryöppysi laitojen yli avotilaan asti. Hyvässä uskossa auki jätetty perähytin luukku hörppäsi myös aimoannoksen suolavettä, joka päätyi kastelemaan tehokkaasti osan sängystä."

Dubaduu

Hääsalaisuus lipsahtaa koko työympäristölle.

"Ystäväni ystävä meni SALAA naimisiin rakkaansa kanssa. Ja minä, joka olen tuon naimisiin menneen ystävän esimiehen esimieskollega, kerroin tuon salaisuuden kolleegalleni. Vannottamalla vannotin, että asia on salaisuus. Sillä seurauksella, että tuo yhteisö järjesti tänään yllätysjuhlat naimisiinmenon johdosta…! Esimies oli kertonut iloisen uutisen KAIKILLE!"

(MTV3/Helmi)

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.