Heleniuksen ote herpaantui venäläisen koiruuksista – "Rumaa jälkeä"

Ammattinyrkkeilijä Robert Helenius joutui kestämään myös venäläisottelija Jevgeni Orlovin koiruuksia raskaan sarjan taistossa Tallinnassa lauantaina.

Helenius pehmitti Orlovin teknisellä tyrmäyksellä, kun venäläinen ei tullut enää kehän keskelle kuudennen erän jälkeen. Tuomari vähensi Orlovilta muutamaan otteeseen pisteen, kun hän löi Heleniusta muun muassa niskaan.

Ottelu oli kuitenkin koko ajan Heleniuksen hallinnassa.

– Se oli vähän rumaa jälkeä. Hän puski paljon, löi niskaan ja otti kiinni, niin ehkä vähän herpaannuin siinä. Meni vähän flegmaattiseksi. Pääsin kuitenkin hyvin osumaan ja tiesin koko matsin ajan, että minulla on matsi hallussa, Helenius kommentoi MTV Sportille.

– Tuli painavia iskuja, ei hän hirveästi osunut, mutta sellainen repiminen, töniminen ja puskeminen ottaa kunnon päälle. Olimme valmistautuneet aika erilaiseen otteluun, niin oli aika vaikeata saada pää ja kroppa kasaan ennen matsia. Siinä kävi kaikennäköistä päässä läpi ennen matsia. Onneksi sain pään kasaan matsin aikana ja voitin, suomalaisjätti lisäsi. 

Heleniuksen piti alun perin iskeä Ian Lewisonia vastaan, mutta britti ei saanut lääkäriltä lupaa otella. Lewison olisi varmasti ollut kovempi testi suomalaiselle, mutta Helenius oli kuitenkin iloinen siitä, että pääsi vihdoin kehään. 

– Ei tämäkään huonotasoinen ottelu ollut. Ei kukaan tätä kaveria hirveästi ole pihalle vedellyt. Jätkä osaa ottaa iskuja vastaan. Osuin kylkeen muutaman kerran niin pahasti, että ajattelin miksi se ei mene alas, mutta en viitsinyt lähteä repimään.

– Olisin halunnut ottaa vielä muutaman erän pidempään. Olin kyllä valmistautunut kymmenen erän otteluun, mutta kaveri ei jaksanut, aiempaa solakammassa kunnossa ollut Helenius summasi.

Helenius on nyt voittanut urallaan 25 ottelua ja hävinnyt kerran.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja