Mainos

Helena mukaan T.i.l.a:n suunnittelutiimiin

Sisustussuunnittelija Helena Karihtala tulee osaksi T.i.l.a. muutoskohteiden sisustustiimiä. Karihtala nähdään ruudussa ensimmäisen kerran torstaina 10.2. klo 20.30. Vera Olssonin juontaman ohjelman sisustustiimissä jatkavat myös sisustusarkkitehdit Marianne Sundell ja Pirkko-Liisa Topelius sekä sisustussuunnittelija Tomi Kouvola.

”Olen saanut rakkaasta harrastuksesta työn itselleni”, kertoo Karihtala sisustussuunnittelijan uralleen päätymisestä. ”Jo vuosia kestänyt kiinnostus sisustukseen vain kasvoi oman talon rakentamisen myötä. Muotialalla pitkän uran tehneenä minulla on mielestäni vahva taito "haistaa" tulevat trendit sekä käyttää eri värejä ja materiaaleja sisustuksessa.”

Karihtalan lähtökohtana suunnittelutyössä ovat asiakkaiden tarpeet, harrastukset ja mieltymykset. ”Pyrin luomaan kodeista ja sisustuksista asukkaidensa näköisiä, ajattomia ja tyylikkäitä kokonaisuuksia, joissa huomioidaan käytännöllisyys sekä kodikkuus eri materiaaleja ja värejä yhdistellen.”

T.i.l.a. kerää torstain lähetyksellä yli puoli miljoonaa sisustuksesta kiinnostunutta katsojaa television ääreen, ohjelman uusintaa sunnuntaisin seuraa keskimäärin 350 000 katsojaa.

T.i.l.a. MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.30, uusinta sunnuntain aamupäivissä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.