Heidi Montag kauneusleikkauksistaan: Älkää tehkö samaa virhettä!

MTV:n The Hills-realitysarjasta kuuluisuuteen ponkaissut Heidi Montag haluaisi palata takaisin vanhaan ulkonäköönsä.

24-vuotias Montag tunnettiin vielä vuosi sitten kuvankauniina The Hills -sarjan naapurintyttönä, mutta viime aikoina naista on tiluleerattu lähinnä plastiikkakirurgian kuningattareksi.Montag suoritti viime vuonna suorastaan kauneusleikkausmaratonin menemällä kymmeneen eri operaatioon saman päivän aikana.

– Minusta tuli epävarma Hollywood-piireissä. Aloin uskoa, kun ihmiset haukkuivat minua hevosnaamaksi tai sanoivat minun leukani olevan kuin Jay Lenolla. Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin mennä leikkaukseen, Montag perusteli tekojaan ABC-kanavalle.

Hurja muodonmuutos on kuitenkin jälkeenpäin saanut neitosen katumapäälle. Pakonomainen ulkonäöstä huolehtiminen ja kamalat leikkauskivut ajoivat Montagin avioliiton hajoamisen partaalle ja nyt nainen haluaakin varoittaa muita nuoria naisia tekemästä samaa virhettä.

– Toivon, että ihmiset todella ymmärtävät, kuinka haitallisia kauneusleikkaukset ovat. En halua enää ikinä tehdä keholleni mitään sellaista. Riskeerasin kaiken turhamaisuuteni takia. Tunnen nyt olevani oman kehoni vanki. Joskus toivon, että voisin palata takaisin aikaan ennen leikkauksia.

Lähde: Abcnews.go.com

The Hills -juhlaviikonloppu MTV:llä perjantaista sunnuntaihin 26.- 28.11.2010. Tilaa parhaat realityt televisioruutuusi PlusTV:ltä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat