Heidi Kyrö esitti versionsa kaikkien aikojen grungeklassikosta – tuomaristo tiukkasanaisena: "Lähtökohtaisesti tätä biisiä ei voi vetää onnistuneesti television viihdeohjelmassa"

Heidi Kyrö omisti Smells like teen spirit-grungeklassikon hyvälle ystävälleen.

Tähdet, tähdet -ohjelman kuluvalla kaudella vanhat tutut genrejaot on unohdettu, ja tähtiartistit pääsevät näyttämään itsestään uusia puolia erilaisten teemojen kautta. 

Ohjelman kahdeksannessa suorassa lähetyksessä teemana on ystävyys, ja artistit pääsevät omistamaan kappaleet tärkeille ystävilleen sekä soolona että duettona.

Heidi Kyrö tulkitsi Nirvana-yhtyeen 1990-luvun klassikkokappaleen, joka on grungen todellinen henkireikä Smells like teen spirit. Muusikko omisti kappaleen ystävälleen, joka niin ikään on nimeltään Heidi. 

Tuomaristoa grungeklassikon versio Kyrön tapaan ei täysin vakuuttanut. Maria Veitola oli omassa palautteessaan varsin tiukkana. 

– Mä ajattelen ensinnäkin niin, ettei lähtökohtaisesti tätä biisiä voi vetää onnistuneesti television isossa viihdeohjelmassa, se on vaan mahdotonta. Smells like teen spirit ei kuulu tähän ohjelmaan, Veitola tylytti. 

Veitola kuitenkin kiitti Kyröä tämän rohkeudesta lähteä versioimaan näin haastavaa kappaletta. 

– Heidi Kyrö -asteikolla en ole nähnyt tämmöistä ja olen sairaan fiiliksissä, että sä pystyit tähän mihin sä pystyit, Veitola totesi.  

Juhani Merimaa oli samaa mieltä Veitolan kanssa. 

– Musta oli erittäin hyvä, ettet lähtenyt matkimaan Nirvanaa tai edes hakemaan sitä Kurt Cobainin raivoa ja elämän tuskaa. 

–  Teit viihdyttävän, hyvän ratkaisun ja säilytit itsesi. 

Ismo Heikkilä puolestaan on aiemmissa jaksoissa pyytänyt Kyröä huutamaan, mutta nyt hän joutui hieman ottamaan sanojaan takaisin. 

– Sä huusit, mä olen pyytänyt sitä, mahtavaa. Mutta noin kirjaimellisesti en tarkoittanut, että heittäydy. Ei tarvitse hyppiä selälläsi siellä, hyvä ihminen. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja