Heart to Heart: Kaipaatko remonttiapua Hunkseilta? Tee hakemus nyt!

Kaipaako läheisesi talo uutta kattoa, tunnetko lapsiperheen, jolla ei ole asuntoa? Nyt on sinun mahdollisuutesi auttaa: osa Scandinavian Hunksien kalenterin tuotosta menee hyväntekeväisyyteen!

Scandinavian Hunks on jo usean vuoden ajan tehnyt kiitokseksi suomalaisille naisille hyväntekeväisyyskalenterin, jonka tuotoista osa on ohjattu rintasyövän hoitoon ja tutkimukseen.

Nyt Hunks ja Helmi ovat rakentamassa uutta hyväntekeväisyyden muotoa, Heart to Heart -konseptia, jossa naiset saavat ehdottaa hyväntekeväisyyskohdetta Helmen sivuilla. Osa Hunksien perinteisen hyväntekeväisyyskalenterin tuotoista ohjataan tähän kohteeseen!

Tunnetko perheen, joka kaipaa kipeästi remonttiapua, teetkö vapaaehtoistyötä kohteessa, jonka ulkoasu tarvitsee päivitystä?

Näihin kohteisiin on jo toivottu apua:

"Vanhempieni koti kaipaisi oikeasti kunnon remonttia. Keittiön kaapit haisevat pilaantuneelle ja ovat muutenkin epäkäytännölliset, alakerran vessan alla muhinee vesivahinko, kylppärissä ei voinut käydä vuoteen kun remontti ei etene remonttimiehen laiskuuden takia ja tavaraa pursuilee. Äiti on todella stressaantunut tästä kaikesta ja myös isäni on hyvin hermona sotkuisesta kämpästä. Tämä on vaikuttanut parisuhteeseenkin kielteisesti. Rahaa ei ole niin paljon, että koko talo saataisiin miellyttäväksi."

"Työkaverini, yksinhuoltaja ja tekee osa-aikaisesti töitä jotta pystyy hoitamaan pienet lapsensa. He asuvat vanhassa omakotitalossa, jossa katto vuotaa. Talo tarvitsisi siis kattoremontin, jotta perhe voisi jatkaa asumista omassa kodissa."

"Luonnonkatastrofin seurauksena suomalaisen suurperheen omakotitalo vaurioitui siinä määrin, että talon lämmityskustannukset ovat kolminkertaistuneet. Joten rahaa tarvitaan, tärkeimpänä uuden kodin rakentamiseen. Perhe on jätetty yhteiskunnan taholta täysin ilman apua, rahaa yritetään kerätä. Uuden kodin valmistumisesta ole tietoa. Me kaikki ystävät ja sukulaiset toivomme, että perhe saisi uuden turvallisen ja lämpimän kodin mahdollisimman pian."

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja