Heart to Heart – Hunks ja Helmi tekevät hyvää yhdessä

Scandinavian Hunks -tanssiryhmä ja Suomen suosituin naisille suunnattu verkkomedia Helmi kohtasivat viime vuonna kuuman kesäromanssin merkeissä, kun pohjolan komistukset toivat Suomen naisten iloksi lavalle myös kollegansa kaukaa etelästä, Hunksien ja australialaisen veljesyhtyeen, Thunder from Down Under -kiertueen uutisoinnissa Helmi oli vahvasti mukana.

Kahden kuuman kohtaaminen saa nyt romanttisen jatkon, kun yhteistyö laajenee suoraan sydämestä lähetettyyn viestiin välittämisestä.

Tahto tehdä hyvää

Scandinavian Hunks on jo usean vuoden ajan tehnyt kiitokseksi suomalaisille naisille hyväntekeväisyyskalenterin, jonka tuotoista osa on ohjattu rintasyövän hoitoon ja tutkimukseen. Nyt Hunks ja Helmi ovat rakentamassa uutta hyväntekeväisyyden muotoa Heart to Heart - konseptia, jossa naiset saavat ehdottaa hyväntekeväisyyskohdetta Helmen sivuilla, ja the Scandinavian Hunks valitsee sen, jonka auttamiseksi osa perinteisen hyväntekeväisyyskalenterin tuotoista tänä vuonna ohjataan.

Haluamme nähdä, mitä apumme saa aikaan

– Osallistuminen hyväntekeväisyyteen kalenterimme tuotolla on aina ollut Hunkseille tärkeää, mutta Heart to Heart -projekti avaa meille mahdollisuuden tulla vieläkin lähemmäksi yleisöämme ja autettaviamme. Kalenterin tuotoilla pystymme vaikuttamaan ratkaisevasti yhden ihmisen elämään ja näemme heti, miten ja missä apumme vaikuttaa, kertoo Hunksien perustajajäseniin kuuluva Petri "Mauno" Ahonen.

Hunksia ja Helmeä yhdistää myös aito intohimo oman työ tekemiseen. Molempien tehtävänä on tuottaa viihdettä suomalaisille naisille - ja molemmat tekevät työtään suoraan sydämestä. Helmi juhlii tänä vuonna 10-vuotisjuhliaan, Hunksien 10 vuotistaipale täyttyy ensi vuonna. Heart to Heart -konsepti tarjoaa molemmille tavan kiittää yleisöään hyväntekeväisyyden muodossa. Samalla se avaa myös naisille mahdollisuuden osoittaa oma auttamisen halunsa.

Helmi-risteilyn Heart to Heart -sivustolla tullaan seuraamaan uuden kalenterin kuvauksia ja kerätään naisten ehdotuksia hyväntekeväisyyskohteeksi. Onko sinun lähelläsi joku avun tarpeessa oleva, jonka elämä muuttuisi merkittävästi paremmaksi, jos koko kalenterin tuotto ohjattaisiin hänen auttamiseensa? Voit nyt jo lähettää ehdotuksiasi Hunksien ja Helmen sivuilla verkossa.

Teksti: MTV3 Helmi

Lue myös:

    Uusimmat