He ovat valloittavat OC:n täydelliset naiset

Unohda Wisteria Lane! Amerikkalainen menestysreality OC:n täydelliset naiset lennättää AVAn katsojat keskelle todellisten rikkaiden kotirouvien elämää.

Kalifornian äveriäintä seutua edustavan Orange Countyn täydelliset naiset asuvat toinen toistaan upeammissa glamourkodeissa, joiden pihoja koristavat turkooseina kimaltavat uima-altaat.

Elämä Kalifornian auringon alla ei kuitenkaan ole leppoisaa lomailua, sillä rikkaiden naisten arki on täynnä draamaa ja yllättäviä käänteitä. Myös menestymisen ja ulkonäön aiheuttamat paineet ovat kovat.

Rapiseeko luksuselämän pinta, tai horjuvatko onnellisen avioelämän kulissit?

Tutustu sarjan viidennen kauden päähenkilöihin!

Vicki Gunvalson

Topakka ja peloton Vicki Gunvalson, 48, on ollut mukana sarjassa ensimmäisestä kaudesta lähtien. Hän johtaa omaa menestyksekästä vakuutusyhtiötään eikä suvaitse ihmisiä, jotka eivät omistaudu työlle samalla intensiteetillä kuin hän itse. Vicki elää pitkässä, joskaan ei järin onnellisessa avioliitossa Donn Gunvalsonin kanssa. Edellisestä liitostaan Vickillä on kaksi aikuista lasta.

Jeana Keough

Jeana Keough, 55, on yksi alkuperäisistä OC:n täydellisistä naisista. Playboyssakin esiintynyt Jeana muutti nuorena Kaliforniaan kuuluisuuden kiilto silmissään ja teki muun muassa mallin ja näyttelijän töitä. Nykyisin hän on menestyvä yrittäjä kiinteistöalalla. Jeanalla on ex-miehensä Mattin kanssa kolme aikuista lasta. Pari erosi vuonna 2008.

Lynne Curtin

Lynne Curtin liittyi hurmaavien kotirouvien joukkoon neljännen tuotantokauden aikana. Lynne on naimisissa Frankin kanssa ja heillä on kaksi teini-ikäistä tytärtä, Raquel ja Alexa. Uuden tutoantokauden alussa Lynne on innoissaan uudesta itsenäisyydestään, jonka on saavuttanut koruyrittäjyyden myötä. Frankin rakennusbisnekset puolestaan ovat vaikeuksissa talousongelmien takia. Curtineilla onkin edessä isoja muutoksia...

Tamra Barney

Tamra Barney on naimisissa Simonin kanssa ja heillä on kolme lasta, Sidney, Spencer ja Sophia. Lisäksi Tamralla on 23-vuotias poika ensimmäisestä avioliitostaan. Viidennellä kaudella Tamarlla ja Simonilla on taloudellisia ongelmia ja myös Tamran Ryan-pojan käytös aiheuttaa pariskunnalle päänvaivaa.

Gretchen Rossi

Gretchen Rossi liittyi täydellisten naisten joukkoon neljännellä kaudella ja paljasti paljon henkilökohtaisia asioita elämästään. Gretchen työskenteli kiinteistövälitysalalla, mutta lopetti työnsä huolehtiakseen sen aikaisesta kihlatustaan, Jeffistä. Gretchenillä alkaa olla myös säpinää Slade Smileyn kanssa, joka on sarjan ex-tähti Jo De La Rosan entinen rakkaus.

Alexis Bellino

Alexis Bellino liittyy kotirouvien joukkoon viidennen kauden aikana. Alexis on kotiäiti, joka elää elämäänsä omilla ehdoilla. Alexis asuu aviomiehensä Jimin kanssa ja heillä on kolme lasta. Alexis on parhaita ystävyksiä Gretchenin kanssa.

OC:n täydelliset naiset AVAlla torstaisin klo 21.00

AVA

Lähteet: Bravotv.com, Wikipedia.org, Buddytv.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja