He ovat oikeat täydelliset naiset

Unohda Wisteria Lane! Amerikkalainen menestysreality OC:n täydelliset naiset lennättää AVAn katsojat keskelle todellisten rikkaiden kotirouvien elämää.

Kalifornian äveriäintä seutua edustavan Orange Countyn täydelliset naiset asuvat toinen toistaan upeammissa glamourkodeissa, joiden pihoja koristavat turkooseina kimaltavat uima-altaat.

Elämä Kalifornian auringon alla ei kuitenkaan ole leppoisaa lomailua, sillä rikkaiden naisten arki on täynnä draamaa ja yllättäviä käänteitä. Myös menestymisen ja ulkonäön aiheuttamat paineet ovat kovat.

Rapiseeko luksuselämän pinta, tai horjuvatko onnellisen avioelämän kulissit?

Tutustu sarjan toisen kauden päähenkilöihin!

Vicki Gunvalson

Topakka ja peloton Vicki Gunvalson, 48, on ollut mukana sarjassa ensimmäisestä kaudesta lähtien. Hän johtaa omaa menestyksekästä vakuutusyhtiötään eikä suvaitse ihmisiä, jotka eivät omistaudu työlle samalla intensiteetillä kuin hän itse.

Vicki elää pitkässä, joskaan ei järin onnellisessa avioliitossa Donn Gunvalsonin kanssa. Edellisestä liitostaan Vickillä on kaksi aikuista lasta.

Jeana Keough

Jeana Keough, 55, on yksi alkuperäisistä OC:n täydellisistä naisista. Playboyssakin esiintynyt Jeana muutti nuorena Kaliforniaan kuuluisuuden kiilto silmissään ja teki muun muassa mallin ja näyttelijän töitä. Nykyisin hän on menestyvä yrittäjä kiinteistöalalla.

Jeanalla on ex-miehensä Mattin kanssa kolme aikuista lasta. Pari erosi vuonna 2008.

Lauri Waring

Kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti Lauri Waring on tehnyt kovan työn päästäkseen sinne, missä on nyt. Ystävänsä Vicki Gunvalsonin vakuutusyhtiössä työskentelevä Lauri toipuu avioerostaan, mutta on siinä sivussa ehtinyt myös deittailla.

Uusi poikaystävä George Peterson tuntuukin olevan aviomiesmateriaalia ja parin seitsemän lapsen uusioperhe on valmis.

Jo De La Rosa

Perulainen Jo De La Rosa, 31, muutti vanhempiensa kanssa Yhdysvaltoihin ollessaan kolmevuotias. Hän aloitti uransa vakuutusmyyjänä ja tapasi työnsä kautta sulhasensa Slade Smileyn, jonka kanssa pääsi maistamaan hulppeaa OC-elämäntyyliä.

Sladen ja Jo'n unelmasuhde on kuitenkin täynnä karikkoa ja päättyy lopulta katkeraan eroon, sillä juhlimista rakastava Jo ei ole valmis asettumaan vanhemman miehen tasaiseen elämäntyyliin.

Tammy Knickerbocker

Tammy Knickerbocker on eronnut, talousvaikeuksissa kamppaileva kolmen lapsen äit, joka.menetti yhdessä ex-miehensä kanssa omaisuuden epäonnistuneisiin bisneksiin, ja joutui muuttamaan suuresta talostaan vuokra-asuntoon. Myöhemmin Tammyn ex-mies menehtyi, jonka seurauksena nainen jäi yksin suurten velkojensa kanssa.

Tammy asuu yhdessä aikuisten tytärtensä Meganin ja Lindseyn, sekä päiväkoti-ikäisen poikansa Ryleyn kanssa. Vanhoillikseksi tunnustautuva sinkkuäiti yrittää nyt parhaansa päästä mukaan OC:n deittailukulttuuriin.

OC:n täydelliset naiset AVAlla torstaisin klo 21.00

NYC:n täydelliset naiset AVAlla perjantaisin klo 21.00,

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja