He ovat maailman rikkaimpia teinejä− katso hurjat tulot

Näiden nuorten ei tarvitse lähestyä vanhempiensa kukkaroita käsi ojossa. Studio55.fi kokosi listan maailman rikkaimmista teinitähdistä ja heidän tienesteistään.

1. Emma Watson, 19

Emma Watson opiskelee parhaillaan englantilaista kirjallisuutta Brown Universityssa Yhdysvalloissa. Emma eroaa muista opiskelijoista sen suhteen, että Harry Potter -elokuvista tutulla näyttelijättärellä on työ, jolla hän on ansainnut jo lähes 14 miljoonaa euroa.

Vuonna 2009 Emma allekirjoitti luksusmerkki Burberryn kanssa sopimuksen, joka kasvattaa rahavirtaa entisestään.

2. Nick Jonas, 17

Nick Jonas on nuori, fiksu, lahjakas, puhtoinen ja kaiken päälle tuottelias sanoittaja. Hän on tienannut veljeksistä koostuvan The Jonas Brothers -yhtyeen jäsenenä mukavat 8,9 miljoonaa euroa. Nick on yhtyeen nuorin jäsen sekä solisti yhdessä vanhemman veljensä Joen kanssa.

3. Miley Cyrus, 17

On täysin mahdollista, että Miley Cyrusista tulee biljonääri 18 ikävuoteen mennessä. Teini-idoli tienasi pelkästään vuoden 2008 musiikkikiertueellaan 12,7 miljoonaa euroa.

Kaksi Hannah Montana -elokuvaa, tv-sarja, animaatioelokuva sekä menestyksekäs laulajanura tekevät Mileysta teinimaailman kiistattoman supertähden.

4. India Rose James, 18

India Rose James peri yhdessä siskonsa kanssa huikeat 87 miljoonaa euroa isoisältään Paul Raymondilta. Upporikkaan Raymondin omaisuus on yhteensä 580 miljoonan euron arvoinen. Siskosten osuus summasta on noin 25 prosenttia.

India Rose oli rikas jo syntyessään. Perintö on nostanut hänet sijalle 438 Ison-Britannian tuhannen rikkaimman joukossa.

5. Tyler James William, 17

Tyler James William tuli tunnetuksi tv-sarjasta Lapsuuteni luuserina, jossa hän esitti nuorta Chris Rockia. Menestys on sittemmin jatkunut Sesame Street -sarjassa. Arvioiden mukaan nuorimies on tienannut vuodesta 2007 eteenpäin 900 000 euroa per vuosi.

6. Dakota Fanning, 16

Dakota Fanningilla on 16 ikävuoteensa mennessä vaikuttava ansioluettelo: 12 tv-sarjaa ja 28 elokuvaa. Nuori tähti on esiintynyt muun muassa Tom Cruisen rinnalla elokuvassa Maailmojen sota ja Sean Pennin vastaparina filmissä Minä olen Sam.

13-vuotiaana Dakota komeili Forbesin rikkaiden listan kolmannella sijalla ja tienasi kolme miljoonaa euroa vuosittain.

7. Abigail Breslin, 13

Abigail Breslinillä on kaikkea: kaunis ulkonäkö, upea hymy ja valtava viihdebisneksessä ansaittu omaisuus. 10-vuotiaana hän tienasi 1,1 miljoonaa euroa roolistaan Oliviana Little Miss Sunshine -elokuvassa.

Ottaen huomioon nuoren neidon iän, hänellä on kaikki mahdollisuudet kasvattaa miljoonatienestejään lähitulevaisuudessa.

8. Ianthe Fullagar, 19

Ianthe Fullagar nousi 18-vuotiaana nuorimmaksi Euromillions-voittajaksi, kun hän nettosi eurooppalaisessa lottopelissä 8,1 miljoonaa euroa. Kovaa työtä voitto ei vaatinut, kyse kun oli yksinomaan hyvästä onnesta.

9. Caroline Wozniacki, 19

Caroline Wozniacki komeilee parhaillaan WTA-maailmanlistan ykkösenä. Tennistähti on haalinut tähän mennessä palkintorahoina kasaan yli 2,2 miljoonaa euroa. Summaan eivät lukeudu sponsorisopimukset ja muut bonukset. 19-vuotiaana Wozniacki on nuorin naistennispelaaja, joka on päässyt ATP:n top10-listoille.

10. Angus T. Jones, 16

Angus T. Jones alkoi työskennellä viihdebisneksessä 4-vuotiaana. Parhaillaan Angus esittää Jake Harperia Miehen puolikkaat -menestyssarjassa. Kaksi vuotta sitten People Magazine listasi hänet maailman rikkaimpien teinien joukkoon 900 000 euroa per kausi -palkkansa johdosta.

Lähde: www.top10ranks.com

Studio55/Jenni Kokkonen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja