He ovat Hollywoodin 12 kuuminta sinkkunaista

Mitä yhteistä on Mila Kunisilla, Eva Longorialla ja Renée Zellwegerillä? Kaikki ovat tunnettuja näyttelijöitä, mutta heistä jokainen on myös hiljattain eronnut miehestään. Katso, ketkä ovat Hollywoodin tavoitelluimmat sinkkunaiset.

Hollywoodin romanssit tulevat ja menevät – ja sehän tarkoittaa sitä, että minä hetkenä hyvänsä saattaa olla taas uusi tähti vapailla markkinoilla. Nyt tavoittelemisen arvoisia naisia riittää – katso, ketkä kaunottaret ovat tänä vuonna jättäneet suhteen taakseen.

Taylor Swift

Taylor Swift on yksi Hollywoodin tavoitelluimmista sinkkunaisista. Näyttelijä erosi Jake Gyllenhaalista tammikuussa. He tapailivat muutamia kuukausia, ennen kuin lähtivät eri teille. Swift kirjoitti tietysti tuntemuksistaan laulun.

Mila Kunis

Mila Kunis on sinkkuna pitkästä aikaa! Hän ja Macaulay Culkin erosivat seitsemän vuoden seurustelun jälkeen tammikuun alussa, aika pian sen jälkeen kun Kunisin tähdittämä Black Swan ilmestyi elokuvateattereihin. Hän on tällä hetkellä ilman poikaystävää, vaikka huhut kertovatkin, että hänen ja Justin Timberlaken välit olisivat lämpeämässä…

Jessica Biel

Tämä oli arvattavissa: kahden vuoden erohuhujen jälkeen Jessica Biel ja Justin Timberlake kertoivat maaliskuussa suhteensa olevan virallisesti ohi. Pariskunta ei mennyt Oscar-gaalaan yhdessä ja vaikka he flirttailivatkin jatkobileissä, heidän juttunsa näytti jo olevan ohi. Huhun mukaan Mila Kunisilla olisi jotain tekemistä asian kanssa.

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens ei ole vielä alkanut seurustella kenenkään uuden kanssa erottuaan pitkäaikaisesta rakkaastaan, näyttelijäkomistus Zac Efronista joulukuussa 2010. High School Musical -tähdet olivat yhdessä viisi vuotta.

Renée Zellweger

Olisi voinut luulla, että Renée Zellweger ja Bradley Cooper pysyisivät yhdessä ikuisuuden, etenkin kun Zellweger vietti niin paljon aikaa Cooperin äidin kanssa. Tähdet erosivat maaliskuussa lähes kahden vuoden seurustelun jälkeen. Erouutinen pamahti julkisuuteen samana päivänä kuin Cooperin uusi elokuva Limitless sai ensi-iltansa elokuvateattereissa.

Ashley Greene

Twilight-tähti Ashley Greene ja laulaja Joe Jonas olivat yksi Hollywoodin kuumimmista nuorista pareista. Yhdeksän kuukautta kestänyt suhde päättyi maaliskuussa vain muutama viikko sen jälkeen, kun Jonas oli antanut rakkaalleen Chanelin vintage-rannekorun tämän täytettyä 24 vuotta.

Rihanna

Rihanna on tällä hetkellä vapaa, mutta hänen ei veikata pysyvän sinkkumarkkinoilla kauaa. Laulaja erosi baseball-tähti Matt Kempistä vuoden 2010 lopussa. Maaliskuussa kaunottaren huhuttiin deittailevan irlantilaista komistusta Colin Farrellia, mutta juoru taisi olla tuulesta temmattu.

Ashlee Simpson

Ashlee Simpson ja aviomiehensä Pete Wentz ilmoittivat avioerostaan helmikuun alussa reilun kahden avioliittovuoden jälkeen. Tiedotteessa he kertoivat harkinneensa eroa tarkkaan ja pysyvänsä edelleen ystävinä sekä rakastavina vanhempina pojalleen Bronxille.

Olivia Wilde

Kenties Olivia Wilden ja hänen italialainen prinssimiehensä Tao Ruspolin suhde oli tuhoon tuomittu alusta alkaen: he alkoivat heilastella Wilden ollessa vasta 18-vuotias ja tapasivat hylätyssä bussissa Virginiassa. Kaksikko ehti pitää yhtä kahdeksan vuotta.

Eva Longoria

Eva Longoria ja koripalloilijamiehensä Tony Parker hakivat avioeroa marraskuussa 2010 yli kolmen avioliittovuoden jälkeen. Molemmat ovat puhuneet avoimesti, kuinka vaikeaa ero on ollut, mutta näyttävät jatkaneen elämässä eteenpäin melko hyvin. Evan huhutaan tapailevan Penelope Cruzin veljeä Eduardoa.

Keira Knightley

Keira Knightley ja Rupert Friend erosivat tammikuussa seurusteltuaan viisi vuotta. Näyttelijän isä kertoi eron olleen molemmille vaikeaa, mutta Keira pitää itsensä kiireisenä menestyksekkäässä näytelmässä Lontoon West Endissä.

Sienna Miller

Onko Sienna Millerin ja Jude Law'n draama vihdoin ohi? Toivottavasti! Vaikka pariskunta purki kihlauksensa vuonna 2004 Juden syrjähypystä lapsenvahdin kanssa, he palasivat yhteen syksyllä 2009 ja tapailivat yli vuoden, ennen kuin yhteisestä sovinnosta kertoivat erostaan helmikuussa.

MTV3/Helmi

Lähde: Zimbio.com

Kuvat: WireImage/AOP, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja