Hän on vuoden 2011 halutuin nainen

Askmen.com-sivuston kyselyssä selvisi miesten mielipide siitä, kuka on maailman halutuin nainen vuonna 2011. Viisi miljoonaa miestä äänesti suosikkinsa 99 kaunottaresta. Ken on heistä kaikkein viehättävin?

Askmen.com teki kyselyn, jossa miehet saivat äänestää maailman halutuinta naista vuodelle 2011. Kyselyyn vastasi viisi miljoonaa miestä ympäri maailman. Voittajaksi nousi viime vuoden 85. sijalta Gossip Girl -sarjasta tuttu näyttelijä Blake Lively. 23-vuotias näyttelijä jätti mielipidekyselyssä taakseen niin Katy Perryn, Scarlett Johanssonin kuin Cheryl Colenkin.

Blakea äänestäneet tulevat tuskin näkemään tähtöstä bilettämässä, sillä hän on hiljattain myöntänyt olevansa kotikissa, joka inhoaa juhlimista.

– Olen enemmän kotikissa kuin yökerhoihminen. Uskoakseni en ole koskaan ollut yökerhossa, ellei siellä esiinny jokin bändi, jonka haluan nähdä. Tai jos Gossip Girlin tuottajat ovat järjestäneet jatkobileet erityisesti meitä varten. En kuitenkaan koskaan mene juhlimaan vain huvin vuoksi, koska se ei mielestäni ole niin hauskaa. Tykkään kyllä kuunnella livemusiikkia, joten keikoilla käyn mielelläni, Blake kertoo.

Toisen sijan äänestyksessä sai Black Swan -elokuvan päätähti, 70's Show -sarjastakin tuttu näyttelijä Mila Kunis, joka hiljattain erosi Yksin kotona -elokuvan tähdestä Macaylay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Kolmannelle sijalle tuli toinen tumma kaunotar, näyttelijä-malli Sofia Vergara.

Askmen.com -äänestyksen 10 maailman halutuinta naista vuonna 2011:

1. Blake Lively

2. Mila Kunis

3. Sofia Vergara

4. Selita Ebanks

5. Miranda Kerr

6. Cheryl Cole

7. Scarlett Johansson

8. Katy Perry

9. Anne Hathaway

10. Jessica Pare

Äänestyksessä järjestykseen laitettiin 99 kaunotarta. Muille sijoille jäi mm. Gisele Bündchen (34. sija) ja Angelina Jolie (67. sija), jotka ovat olleet listalla jokaisena vuonna aina vuodesta 2001 lähtien. Vuonna 2007 ykkössijan saanut Beyoncé oli nyt listan sijalla 23. Hän on ollut listalla mukana yhdeksän kertaa ja sai nyt Askmen.com-sivustolta Vuosikymmenen Naisen tittelin.

Aiemmin listalla nähdyt Jennifer Aniston, Jennifer Lopez ja Pamela Anderson ovat kadonneet listalta viime vuosina. Kate Beckinsale ja Eva Mendes ovat molemmat pudonneet kärkikymmeniköstä keikuttuaan siellä kolme peräkkäistä vuotta.

Monivuotisten suosikkien heikkeneminen osoittaa, kuinka miesten maku muuttuu aina kohti sitä uusinta ryhmää kuumia ja nuoria julkisuuden henkilöitä, jotka valtaavat median myrskyn lailla. Tuleeko uusista kasvoista, esimerkiksi prinssi Williamin morsiamesta Kate Middletonista (61. sija) tai malli-näyttelijä Rosie Huntington-Whitelysta (15. sija) tulevaisuuden uudet kestosuosikit?

Lue kaunotarten viime aikojen kuulumisia:

MTV3/Helmi

Lähteet: Femalefirst.co.uk, Omg.yahoo.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja