Happy-hitti soimaan! Pharrell Williams Ruisrockin päätähdeksi

Ruisrock julkaisi keskiviikkona lisää artistikiinnityksiä. Ruissalon lauantain päätähtenä nähdään Pharrell Williams.

Turun Ruissalossa 3.-5. heinäkuuta juhlittavan Ruisrockin lauantaita saapuu tähdittämään maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva yhdysvaltalainen Pharrell Williams.

Pharrell Williams palkittiin hiljattain kolmella Grammy-palkinnolla uusimman GIRL-sooloalbuminsa sekä sen Happy-hittibiisin myötä. Happy oli yksi viime vuoden isoimmista musiikki-ilmiöistä nousten listaykköseksi ympäri maailman.

Williams on aiemmin vieraillut Suomessa suositun N.E.R.D.-yhtyeen riveissä, mutta Ruisrock-lauantain keikka tulee olemaan miehen ensimmäinen sooloesiintyminen Suomessa.

Williams tunnetaan myös menestyneenä tuottajana ja lauluntekijänä ja vierailuistaan useiden tähtien kappaleilla. Viimeisimpiä superhittejä ovat olleet mm. Daft Punkin Get Lucky ja Robin Thicken Blurred Lines, joissa Williams on toiminut niin laulajan kuin kirjoittajankin ominaisuudessa.

Festivaalin sunnuntaille on kiinnitetty ensi kertaa Suomeen saapuva brittiyhtye Foals. Ruisrockin kotimainen kattaus kasvoi keskiviikkona lukuisilla nimillä. Muun muassa Mokoma, Von Hertzen Brothers, Pertti Kurikan Nimipäivät ja Antti Tuisku nähdään Ruisrockissa 2015. Katso festivaalin ohjelmakattaus kokonaisuudessaan täältä. 

Lue myös:

    Uusimmat