Mainos

Hanna Gullichsen ja Joonas Laurila kaksosten vanhemmuudesta: Täydellisyyttä ei ole

7:23

Hanna Gullichsen ja Joonas Laurila kertoivat Huomenta Suomessa, miten he reilun vuoden ikäisten kaksosten vanhempina sukkuloivat arjessa ja kaikkien pienten lasten kohtaamassa ohjeviidakossa.

– Lastenlääkäri sanoi meille, että ottakaa iisisti älkääkä stressatko. Jos haluatte oikoa jossakin, niin oikokaa – niitä on kaksi, muistakaa se. Ei tarvitse pyrkiä mihinkään täydellisyyteen, sellaista ei ole, Hanna Gullichsen totesi lähetyksessä.

Toisin kuin reilun vuoden ikäisten kaksosten vanhemmilta ehkä saattaisi olettaa, he eivät olekaan ”puhki ja väsyneitä”.

– Ei me kyllä olla. Ollaan mietitty myös niin, että jos on kolme nepparia bodyssa, niin riittää, jos laittaa sen keskimmäisen kiinni. Mennään vähän sieltä, missä aita on matalin.

Joonas Laurila painottaa, että lapset tulevat osaksi vanhempiensa elämää.

– Päivittäin olemme kaksosten kanssa ulkona myös niin, että jos on jotain duunijuttuja, pojat ovat mukana, jos mennään syömään, he ovat mukana, jos menen juoksemaan, he ovat mukana. Vähän sitä joutuu miettimään, miten sen aikatauluttaa, mutta se on ehkä vain sellainen vaihe.

Hanna kertoo pariskunnan pitävän kiinni myös kahdenkeskisestä ajasta.

– Meillä on kerran kuussa treffit kahdestaan ja ihan superhyvä tukiverkosto. Ilman sitä tilanne voisi olla toinen, väsyttäisi ehkä enemmän.

Mistä pienten lasten vanhemmat saavat luotettavia neuvoja ja ohjeita? Miten lääkäri kommentoi ohjeviidakkoa? Katso video ylhäältä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.