Hän on Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun voittaja!

Superjännittävä Tanssii Tähtien Kanssa -finaali huipentui Antti Tuiskun ja Ansku Bergströmin huikeaan voittoon. Täyden kymppirivin freestyle-tanssillaan napannut pari oli katsojien ehdoton suosikki.

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali oli täynnä suuria tunteita ja supersuorituksia. Koko kilpailun voittopotin nappasi kisan ennakkosuosikiksikin rankattu Antti Tuisku yhdessä tanssinopettaja Ansku Bergströmin kanssa.

Laura Voutilainen ja Marko Keränen haalivat finaalissa tuomaripisteitä vauhtikaksikkoa enemmän, mutta yleisöäänet ratkaisivat kilpailun voiton Antin ja Anskun hyväksi. Antti ja Ansku ovatkin olleet läpi tanssikauden lukuisia kertoja katsojien suosikkipari.

Erityisesti tuomariston sytytti Antin ja Anskun uskomaton freestyle-esitys. Parin show räjäytti raadin mukaan potin ja kaksikko palkittiinkin tuomariston puolelta neljällä kympillä.

– Tykkäsin erityisesti tanssin alusta: teinisekstailua lavalla ja siitä lattialle, Jukka Haapalainen räväytti.

– Tämä oli täyttä törinää ja kaikkea superia. Tajunnan räjäyttävä veto tähän loppuun, Jorma Uotinen ylisti.

Lue molempien finalistiparien haastattelut ja katso villit kuvat tanssijoiden loppujuhlasta vielä tämän illan aikana Tanssii Tähtien Kanssa -nettisivuilta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat