Haluatko tyttövauvan? Vaihda ruokavaliotasi!

Toivotko tyttövauvaa? Tutkimuksen mukaan äiti todennäköisemmin saa tytön, jos syö papuja ja kovaa juustoa.

Seksin ajoituksella ja ruokavaliolla on merkitystä siihen, saako nainen tyttö- vai poikavauvan, raportoi Mail on Sunday.

Jos toivot tyttövauvaa, älä syö natrium- ja kaliumpitoisia ruokia, kuten oliiveja, pekonia, salamia, savustettua lohta, perunoita, sinihomejuustoa, lihaa, leipää tai leivoksia.

Panosta sen sijaan ruokaan, jossa on paljon kalsiumia ja magnesiumia. Tällaisia ruokia ovat esimerkiksi jogurtti, kova juusto, raparperi, pinaatti, tofu, mantelit, kaurahiutaleet, parsakaali ja appelsiinit.

Maastrichtin yliopiston tutkijoiden mukaan pariskunta saa todennäköisemmin tytön, jos harrastaa seksiä säännöllisesti. Ovulaatiota edeltäviä ja ovulaation jälkeisiä päiviä tulisi kuitenkin välttää.

Viisivuotiseen tutkimukseen otti osaa 172 naista Länsi-Euroopan maista. He olivat iältään 23–42-vuotiaita. Jokisella naisella oli entuudestaan vain poikalapsia. Naisten käskettiin syödä vähemmän suolaa ja vähintään puoli kiloa maitotuotteita päivässä.

Lähes 80 prosenttia ruokavaliota noudattaneista naisista sai tyttövauvan.

– Sekä ruokavalio että oikea ajoitus kasvattavat tyttövauvan saamisen todennäköisyyttä. Jos molempia metodeja käyttää oikein, onnistumisprosentti on huomattava, sanoo tutkijoiden edustaja.

MTV3/Helmi

Lähde: News.com.au

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja