Mainos

Haluatko seksikkään täyteläiset huulet? Katso nopeat vinkit!

Haaveiletko seksikkään täyteläisistä huulista ilman pistoksia tai kivuliaita operaatioita? Näiden ohjeiden avulla saat glamouria tyyliisi.

Täydellisten huulien tavoittamiseksi on olemassa lääkärikäyntejä helpompia ja edullisimpia keinoja. Pienellä harjoittelulla ja kärsivällisyydellä opit tekemään nopean ja näyttävän huulimeikin. Käytä kaikkia keinoja samanaikaisesti tai valitse vain sinulle sopivimmat.

Kosteutus

Valmistele huulesi meikkiä varten erittäin kosteuttavalla huulivoiteella. Kuivuneet ja halkeilleet huulet eivät ole kenenkään mieleen. Varsinkin sään kylmetessä huulten kosteudesta on syytä pitää erityisen hyvää huolta, sillä kylmä ilma vie huultesi kosteuden. Huulten kuoriminen ennen kosteutusta tehostaa vaikutusta. Pidä kuitenkin huoli siitä, että huulirasva on kokonaan kuivunut ennen kuin siirryt tekemään itse meikkiä.

Rajaus ja punaus

Hanki luonnollinen, omien huultesi sävyinen huultenrajauskynä. Rajaa huulesi terävällä rajauskynällä tarkasti kaikkia reunojaan myöten. Älä hätäänny, vaikka rajaus epäonnistuisi jostain kohdasta – se on helppo poistaa ja tehdä uudestaan Kun rajaus on valmis, levitä luonnollisen sävyinen huulipuna. Puna kannattaa levittää mieluiten siveltimen avulla, jolloin lopputulos on tarkempi ja huulipunaa ei tule laitettua liikaa.

Lisää kiiltoa

Jos haluat huultesi olevan todella näyttävät, lisää lopuksi vielä huulikiiltoa. Pidä kuitenkin väri luonnollisena – liian tummat ja liian vaaleat sävyt on syytä unohtaa. Mieti tarkaan, mikä on oikea sävy sinulle. Huulikiilto kannattaa pitää käsilaukussa mukana, koska se kuluu melko nopeasti pois.

Täyteläinen efekti

Nykyään tarjolla on runsaasti huulia täyteläisemmän näköisiksi tekeviä kiiltoja, joista monet toimivat tehokkaastikin. Jos kuitenkin haluat viimeisen päälle huolitellun näköiset ja viimeistellyt huulet, voit saada saman efektin aikaan perinteisemmälläkin keinolla: levitä erittäin pieni määrä hohtavaa, vaaleaa luomiväriä huultesi keskiosaan. Näin katse kiinnittyy nimenomaan huulten keskiosaan, eli niiden täyteläisimpään kohtaan. Silmämeikin voit jättää kevyeksi, koska huulesi vievät takuulla katsojan huomion!

MTV/Helmi

Lähde: Free-beauty-tips.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.