Haluatko löytää aidon rakkauden? Muuta maalle

Tutkimuksen mukaan hyvä kumppani ja kukoistava ihmissuhde löytyy maaseudulta.

Tutkimuksen mukaan maalla asuva löytää rakkauden todennäköisemmin kuin kaupunkilainen, kertoo Daily Mail. Televisiokanavan tekemässä selvityksessä havainnoitiin kahtatuhatta brittiaikuista.

Maalla asuvista briteistä 77 prosenttia oli löytänyt sielunkumppaninsa. Kaupungissa asuvista samaa sanoi vain 48 prosenttia. 61 prosenttia maalla asuvista oli myös ollut suhteessa yli kymmenen vuotta; kaupunkilaispareista samaan oli yltänyt vain 21 prosenttia.

Asuinpaikka vaikutti ilmeisesti myös pariskuntien käyttäytymiseen, sillä luonnon helmassa asuvista 51 prosenttia tunnusti rakkautensa kumpanilleen vähintään kerran päivässä. Kaupungissa samoin teki 23 prosenttia ihmisistä.


63 prosenttia maalla asuvista oli seksielämäänsä tyytyväisiä, kun kaupunkilaisista samoin ajatteli vain 22 prosenttia.

– Maalla asuminen tekee ihmisistä rauhallisempia ja rennompia. Se parantaa mielialaa, mikä puolestaan heijastuu parisuhteeseen, kuvaa elämäntapavalmentaja Jenni Trent Hughes.

Kaupungissa treffien keskihinnaksi ilmoitettiin 65 puntaa, kun maaseudulla deiteistä selvisi 31 punnalla. Kaupunkilaiset myös arvostivat rahaa enemmän: 34 prosenttia heistä piti rahan omistamista tärkeänä ominaisuutena kumppanissa, kun taas maalla asuvista vain 11 prosenttia oli samaa mieltä.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja