Hallitseva Euroopan mestari kaatui jälleen – Susijengiltä kova päänahka MM-karsinnoissa

Suomen miesten koripallomaajoukkue on voittanut koripallon miesten MM-karsintojen vierasottelussaan Slovenian 83–79. Hallitsevan Euroopan mestarin Slovenian jo perjantaina voittanut Suomi on napannut karsinnoissa kolme voittoa ja on lähellä jatkokarsintapaikkaa.

Suomi johti ottelua puoliajalla 21 pisteellä ja vielä kolmannen neljänneksenkin jälkeen 15 pisteellä. Ottelun lopussa Suomi kesti, vaikka Slovenia nousi päätösminuutilla kolmen pisteen päähän.

Suomen paras pistemies oli Mikael Jantunen 17 pisteellä. Sasu Salin urakoi kentällä peräti reilut 33 minuuttia, joiden aikana korisukka heilui 13 pisteen arvoisesti.

Suomi kohtaa karsinnoissa vielä Ruotsin ja Kroatian kesä-heinäkuun taitteessa.