Halle Berry: Tästä syystä epäonnistun aina suhteissani

Näyttelijä Halle Berry syyttää omaa perhetaustaansa epäonnisesta rakkauselämästään.

Halle Berry paljastaa The Sun -lehden haastattelussa, ettei uusia avioliittoja enää nähdä naisen tulevaisuudessa. 44-vuotias näyttelijätär kertoo myös vihdoinkin ymmärtäneensä miksi epäonnistuu rakkaussuhteissaan.

– Olisinpa tiennyt, etten ole naimisiin menevää tyyppiä. Se olisi säästänyt minut monilta sydänsuruilta vuosien aikana, Berry sanoo.

– Tein vääriä rakkaudessa vääriä ratkaisuja. Olen ollut idiootti. Nyt näen kuitenkin asiat selvästi ja teen parempia päätöksiä.

Berry on ollut naimisissa baseball-pelaaja David Justicen ja laulaja Eric Benétin kanssa. Molemmat liitot päättyivät eroon. Myös Berryn suhde Nahla-tyttären isän, huippumalli Gabriel Aubryn, kanssa meni karilla.

Kaunotar kertoo, että hänen surullinen perhetaustansa on syynä epäonniseen romanttiseen menneisyyteen.

– Isäni jätti meidät kun olin nuori ja se vaikutti elämääni. Jos minulla olisi ollut kunnollinen isä kasvaessani, en olisi tehnyt niitä virheitä, joita nyt tein. Minulla olisi ollut roolimalli ja olisin tiennyt mitä etsiä miehessä. Nyt olen joutunut oppimaan avioliitosta miehiltä, joiden kanssa avioiduin. Olen tehnyt niin kahdesti, enkä aio tehdä enää uudestaan.

MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: www.thesun.co.uk, Wikipedia.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja