Häät! Maajussin rakkaustarina huipentuu – näin pari juhlii

Maajussille morsian -ohjelmassa pari vuotta sitten mukana ollut pirteä Vilja avioituu tänään ohjelman kuvausten jälkeen löytämänsä Esan kanssa.

Maajussitar-Viljalla on meneillään muutosten vuosi, joka huipentuu tänään, kun hän ja Esa-rakas sanovat toisilleen tahdon.

Maajussille morsian -ohjelman jälkeen toisensa löytänyt pari sai toukokuussa esikoisensa, jonka ristiäisiä vietettiin heinäkuun alussa.

Tänään parin juhlakesä saa huipennuksen, kun he sanovat toisilleen tahdon.

– Viime päivät on vain koristeltu juhlapaikkaa. Muuten kaikki on ollut suht hyvin hoidossa. Korkokengillä olen yrittänyt treenata, ettei polvet notkahda alttarille kävellessä, Vilja vitsailee viitaten pieneen jännitykseen häiden alla.

Hän ei kuitenkaan koe missään vaiheessa olleensa paniikissa häiden suhteen.

– Olen jollekin nauranutkin, että vihkitilaisuus saadaan järjestettyä, kunhan morsian, sulhanen ja pappi saapuvat paikalle, Vilja muistuttaa.

Tänään luvassa on noin 140 hengen hääjuhla, jossa ruoka, juoma ja musiikki ovat pääosassa. Niin koristeissa kuin juhlassa näkyy parin luonnonläheisyys ja elämäntapa.

– Kukkien joukossa on muun muassa ohraa, kehäkukkaa, gerberaa ja auringonkukkia. Kaitaliinojen tilalla on leveä harmaa lauta, jonka ympärillä on käpyjä. Maanläheisyys näkyy häissämme, Vilja kuvailee juhlatilan koristeita. 

Lue myös:

    Uusimmat