Greyn anatomia -tähti kihloihin tuottajan kanssa

19-vuotias näyttelijätär Leven Rambin suunnittelee häitä kymmenen vuotta vanhemman elokuvatuottajan kanssa.

Seurusteltuaan vain kuusi kuukautta elokuvatuottaja Geoff Clark kosi näyttelijätär Leven Rambinia. Kaunotar on tuttu Greyn anatomia -sarjasta, jossa hän esittää Sloan Riley'a.

Kosinta tapahtui uutenavuotena Bahamasaarilla parin kävellessä hiekkarannalla.

– Geoff ei arvannut, että toivoin hänen kosivan juuri silloin. Tiesin haluavani sitä, näyttelijätär kertoo PEOPLE-lehdelle.

19-vuotias Rambin ja 28-vuotias Clark eivät anna ikäeronsa häiritä, mutta parin nopea kihlautuminen ja morsiamen ikä ovat herättäneet keskustelua. Rambin kertoo kuitenkin olevansa valmis menemään naimisiin

– En tunne olevani liian nuori. Olen elänyt täyden elämän. Minulle oli tärkeää löytää mies, joka uskoo Jumalaan ja tukee minua. En ole koskaan tavannut ketään Geoffin kaltaista.

Pariskunta ei ole vielä päättänyt hääpäivää, mutta Rambin kertoo häiden olevan mahdollisesti jo tänä kesänä, mikäli he ehtivät järjestää juhlan.

– Haluaisin häät Bahamasaarilla, sillä menimme siellä kihloihin. Se tulee aina olemaan minulle tärkeä paikka, tuleva morsian kertoo onneaan hehkuttaen.

– Karkaisin hänen kanssaan vihille vaikka heti huomenna, mutta haluan kunnon seremonian. En ole kuitenkaan kovin järjestelmällinen morsian, enkä todellakaan mikään hirviömorsian!

(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP
Lähde: PEOPLE-lehti

Lue myös:

    Uusimmat