Greyn anatomia -tähti haluaa eroon aviokodistaan

Näyttelijä Kate Walsh on valmis myymään Kaliforniassa sijaitsevan kartanonsa samalla summalla kuin, mitä tähti itse talosta maksoi.

Sekä Greyn anatomiassa että sen spinoffissa, Rakkauden anatomiassa, Addison Montogmerya näytellyt Kate Walsh yrittää jälleen myydä Kalifornian Los Felizissä sijaitsevaa kartanoaan. Walsh yritti päästä kodista eroon jo vuonna 2011, mutta otti talon pois myyntimarkkinoilta, kun ostajaa ei kuulunut.

Walsh osti kartanon kesäkuussa 2007 3,6 miljoonalla eurolla, mutta erottuaan aviomiehestään Alex Youngista vuonna 2010 tähti oli valmis luopumaan aviokodistaan kolmella miljoonalla eurolla. Nyt kartano on kuitenkin myynnissä samaan 3,6 miljoonan euron hintaa, millä Walsh sen itselleen lunastikin.

Espanjalaistyylisessä kartanossa on yli 550 neliömetriä, kuusi kylpyhuonetta sekä neljä makuuhuonetta, joista yksi on muutettu vaatehuoneeksi kunnon Hollywood-tyyliin. Lisäksi kartanossa on suuri keittiö sekä olohuone, josta avautuvat ovet puutarhaan, mistä löytyvätkin seurustelutilat sekä uima-allas.

Kiinteistöön kuuluu myös vierastalo, jossa on kaksi toimistoa sekä kuntosali ja kylpyhuone.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: Trulia Luxe Living/dailymail.co.uk

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat