Glock pyysi anteeksi tallikaveriltaan Trullilta

Toyotan F1-tallin saksalaiskuljettaja Timo Glock on pyytänyt anteeksi tallikaveriltaan Jarno Trullilta Kanadan GP:n tilannetta, jonka seurauksena Trulli menetti sijan Ferrarin Felipe Massalle.

Glock ja Trulli ajoivat neljäntenä ja viidentenä, kunnes Glockin ajovirhe hidasti kaksikon vauhtia siten, että Massa pääsi Trullin edelle.

- Ajauduin reunakiveyksen päältä leveäksi. Minun olisi pakko tulla sieltä takaisin ajolinjalle, jotta en menettäisi sijaa. Oli valitettavaa, että sen takia Jarno menetti sijan Massalle. Se oli sääli hänen kannaltaan, mutta se oli kilpa-autoilutapahtuma. Pyysin häneltä anteeksi ja kaikki on okei, Glock selvitti.

Glock ajoi Kanadassa F1-uransa parhaan sijan oltuaan neljäs. Hän kävi jopa kisan kärkipaikalla.

- Oli tietysti erityislaatuinen hetki nähdä P1 varikkotaulullani, mutta tiesin, että minun täytyi vielä käydä varikolla. Se oli mukavaa, muttei kovinkaan merkityksellistä kokonaistilanteen kannalta. Lopullinen tavoitteeni F1:ssä on nähdä se merkintä varikkotaulullani paljon useammin, mutta tiedän, että meillä on vielä työtä edessämme ennen kuin saavutamme sen tilanteen, Glock kommentoi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat