Glee-tähti hoikistui silminnähden

Glee-sarjasta tuttu Cory Monteith pudotti painoaan vastanäyttelijänsä, tyttöystävänsä Lea Michelen avustuksella.

Glee-sarjaa tähdittävien Lea Michelen ja Cory Monteithin roolihahmoilla on ollut säpinää suositussa tv-musikaalissa, mutta nykyään tähdet ovat pariskunta myös kameroiden ulkopuolella.

26-vuotias Michele ja tänä vuonna 30-vuotissyntymäpäiviään juhlinut Monteith ovat viihtyneet yhdessä keväästä saakka. Myös Monteithin ulkonäkö on tänä aikana kokenut hienoisen muutoksen.

Gleessä rotevaa urheilijapoikaa näyttelevä Monteith on vaivihkaa karistanut tuntuvasti massaa vartaloltaan. Alkuvuodesta muutaman lisäkilon saanut Monteith on nyt melkein kymmenen kiloa kevymepi. Jo ennestään hoikka mies näyttää nyt entistä solakammalta, ja etenkin miehen naama on kaventunut silminnähden.

Monteith kertoo saaneensa kilojen pudottamiseen apua tyttöystävä Lea Micheleltä. Kipinä miehen painonpudotukseen tuli kuitenkin miehen omalta perheeltä.

– Kun hän vei Lean tapaamaan perhettään, he pilkkasivat häntä Lean edessä. Lea kertoi etteivät kilot merkitse hänelle mitään, mutta Corya ne vaivasivat, joten hän päätti tehdä jotain asialle, lähipiiriin lukeutuva lähde kertoo Monsters&Criticsin mukaan.

Miten Lea auttoi painonpudotuksessa? Miltä mies näyttää nyt? Lue lisää ja katso kuvat:Glee-tähti hoikistui silminnähden

GLEE jatkuu Subilla 3. kauden jaksoin maanantaina 15.10.kello 20. Seuraa sarjaa Katsomossa!

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja