Glee-tähden hurmaava koulutyttötyyli: Veikeä baskeri ja seksikkäät polvisukat

Glee-tähti Lea Michelen ihastuttava koulutyttötyyli tekee syksyn trendikkäästä muotiasusteesta, hatusta, veikeän piristysruiskeen kylmeneviä ilmoja silmällä pitäen.

Kuka sanoi, ettei hattu voi olla trendikäs? Glee-sarjan herttainen näyttelijätär Lea Michele, 25, antoi loistavaa esimakua syksyn tulevista trendeistä sarjansa kuvauksissa Manhattanilla. Nuoren naisen asut olivat hurmaavan koulutyttömäisiä – tervetuloa syksyinen arki!

Tänä syksynä harmaat ja mustat värit saavat tehdä tilaa kirkkaiden värien ja leikkisien, mutta ei liian näyttävien kuosien tieltä. Koulutyttömäistä tyyliä korostavat mustat polvisukat tai harmahtavat sukkahousut, yksivärinen yläosa ja printtikuvioinen kapea hame. Yksi tärkeimmistä trendeistä kuitenkin lienee tänä syksynä näyttävä hattu, kuten esimerkiksi värikäs baskeri.

Vuoden 2012 syksyn sekä talven tyylit ovat pitkälti hillityn hallittua, mutta erilaiset kuosit, kuten kukonaskel-kuosi ovat suosittuja tänä syksynä. Kuosi ei saa kuitenkaan olla liian räikeä, vaan sen tulee sulautua asukokonaisuuteen. Myös pyöreät muodot ovat suosittuja.

Syksyn suosittuja värejä ovat muun muassa sinapinkeltainen, ruosteenpunainen, erilaiset metalliefektit, vihreä, eri valkoisen ja harmaan sävyt.

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja