Glee-kaunotar synnytti esikoisensa

Glee-sarjasta tutun Naya Riveran perhe täydentyi pienokaisella.

Glee-sarjaa tähdittävä Naya Rivera on synnyttänyt pienen pojan. Vauva on Riveran ja naisen puolison Ryan Dorseyn ensimmäinen yhteinen lapsi. Naisen edustaja vahvisti iloiset uutiset E!Online -julkaisulle keskiviikkona. TMZ-sivuston mukaan lapsi syntyi jo syyskuun puolivälin tienoilla ja sai nimekseen Josey Hollis Dorsey.

Rivera julkaisi hiljattain Instagram-tilillään kuvan itsestään viimeisillään raskaana. Nainen on myös avautunut blogissaan loppuraskautensa vaikeuksista.

– Kun saavutin raskauden viimeisen kolmanneksen, olin innoissani. Näin jo maaliviivan ja tunsin oloni niin hyväksi. Selkäni oli toki tulessa ja vaaka näytti lukemia, joita en olisi kuvitellut koskaan voivani saavuttaa, mutta mitä väliä! Olimme melkein valmiita! nainen kirjoitti.

Ruusuilla tanssimista aika ei positiivisesta asenteesta huolimatta ollut.

– Viimeisellä kolmanneksella oleminen tarkoittaa kovaa työtä joka päivä ja joka päivä uutta ruumiinosaa särkee. Mutta aika tuo mukanaan myös hauskoja ja jännittäviä juttuja.

Glee Subilla sunnuntaisin klo 14.30

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja