Georgian jätti aiheutti Susijengille suuria haasteita – Suomelle ikävä tappio EM-karsinnoissa

Susijengi koki 83-91-tappion Georgialle koripallon EM-karsinnoissa.

Georgia aloitti ottelun vahvasti ja otti ottelun komentoonsa. Susijengi olikin ensimmäisen puoliajan jälkeen 40-44-tappioasemassa, mutta toiselle jaksolle kentälle juoksi piristynyt susilauma.

Suomi karkasi kolmannella neljänneksellä jo komeasti johtoon, mutta Jamar Wilson menetti pallon aivan viimeisillä sekunneilla ja Georgia tasoitti tilanteeksi 65-65.

Päätösneljänneksellä Georgia nappasi johdon takaisin itselleen, eikä Suomi onnistunut kääntämään ottelua enää edukseen.

Suomen puolustukselle suuria haasteita läpi ottelun aiheutti 2,16 metriä pitkä Giorgi Shermadini, joka heitti Georgialle 27 pistettä. Susijengin tehokkain pelaaja oli 22 pistettä pussittanut Sasu Salin.