Gareth Balen agentti lisää kierroksia Zinedine Zidanen suolauksessa: "Heidän välillään ei ole koskaan ollut suhdetta"

Walesilaistähti Gareth Balen siirtosaaga sai uusimman käänteensä sunnuntaina, kun Real Madridin hallitus keskeytti Kiinaan siirtoa viimeistelleen Balen neuvottelut. Tähtihyökkääjän agentti Jonathan Barnes sanoo nyt ranskalaislehdelle, ettei Balella ole koskaan ollutkaan toimivaa suhdetta päävalmentaja Zinedine Zidanen kanssa.

Balen tulevaisuus Madridissa on mysteeri. Välit päävalmentajaan vaikuttavat vähintään tulehtuneilta, eikä hyökkääjä ole kuulunut Zidanen suunnitelmaan ensi kauden joukkueesta enää aikoihin.

– Se on yksinkertaista. Zidane ei pidä Garethista. Heidän välillään ei ole suhdetta. Ei ole koskaan ollut, Barnett lataa Journal du Dimanche -lehdelle.

Raivostunut Barnett on pitänyt päävalmentajan toimintaa asiakastaan kohtaan häpeällisenä.

– Balella on sopimus Real Madridin kanssa vuoteen 2022. Hän olisi iloinen pelatessaan sen loppuun. Bale on mielestäni yksi maailman kolmesta tai neljästä parhaasta pelaajasta, Barnett sanoi aiemmin Sky Sportsille.

Zidane astuu median seuraavan kerran viikon puolivälissä, joten välitöntä vastausta Barnettin väitteisiin ei maanantaina ole odotettavissa.

Lue myös:

    Uusimmat