Frendit-tähden nolo muisto – naapurit ymmällään

Frendit-tähti Matthew Perry saattoi traumatisoida naapurustonsa aikuisviihdeharrastuksellaan.

Frendeissä Chandleria näytellyt Matthew Perry nauratti Conan O'Brienin show’ssa vuosien takaisella kokemuksellaan aikuisviihteen parissa, kertoo eonline.

Perry muisteli vuoden olleen 1995, jolloin suosikkisarja oli juuri startannut ja tehnyt hänestä tähden. Eräissä kuvauksissa Frendit-tähdet poseerasivat valokuvassa yhdessä Teho-osasto-näyttelijöiden ja uimapukumallien kanssa. Kauniiden naisten keskellä poseerannut sinkkumies palasikin kotiinsa varsin nopeasti kuvausten jälkeen.

– Elämässäni ei ollut tuolloin naista, joten päätin hoitaa tämän pienen ongelmani katsomalla aikuisviihdettä, Perry kertoi.

Tuumasta toimeen, ajatteli Perry ja napsautti aikuisviihdevideon päälle kotonaan. Lopettuaan mies lysähti sohvalle ja yritti sammuttaa television, mutta se ei suostunutkaan menemään pois päältä.

Väsynyt Perry yritti saada edes äänet käännettyä hiljemmalle, mutta sekään ei tahtonut onnistua. Yhtäkkiä hän äkkäsi, mitä oli juuri tapahtunut.

– Sen jälkeen muistin juoneeni edellisiltana takapihallani viiniä ja kuunnelleeni musiikkia. Sitten tajusin luukuttaneeni aikuisviihdettä naapureilleni viimeisen tunnin ajan ulkokaiuttimistani!

Frendit Avalla 8. kesäkuuta alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat