Freida Pinto ei halua näytellä poikaystävän kanssa

Näyttelijä Freida Pinto sanoo, ettei haluaisi enää näytellä poikaystävänsä Dev Patelin kanssa. Pinto uskoo, etteivät kaksikon kemiat voisi kohdata valkokankaalla enää samalla lailla kuin Slummien miljonääri -elokuvassa.

Freida Pinto, 26, ei halua enää näytellä poikaystävänsä Dev Patelin kanssa. Pinto ja Patel ovat seurustelleet siitä asti, kun he tapasivat Slummien miljonääri -elokuvan kuvauksissa vuonna 2008.

– En haluaisi työskennellä enää hänen kanssaan, mutta en tarkoita sitä millään pahalla. Hän sanoi jotain samantyyppistä haastattelussa, ja se tulkittiin väärin.

– Hän yritti sanoa, että niin paljon tapahtui Slummien miljonäärin kanssa, siitä tuli niin iso juttu, että jos me kaksi esiintyisimme elokuvassa vielä parina, se ei vetäisi vertoja sille. Mikään ei pystyisi siihen. Siinä oli liian paljon taikaa, jotta odotukset voisi lunastaa valkokankaalla, Pinto sanoo.

Mumbaissa syntynyt kaunotar kertoo myös, että vihaa sitä, kun hänen ja 20-vuotiaan Patelin romanssi vie huomiota heidän tekemiltään elokuvilta. Paparazzien kyttäys ärsyttääkin Pintoa.

– Minulla ei ole mitään heitä vastaan, kun työskentelen tai mainostan elokuvaa, mutta heistä tulee ärsyttäviä, kun me kaksi olemme yhdessä.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja