Frasier-tähti avautuu: Ex-vaimoni piittasi vain kuuluisuudestani

Kelsey Grammer puhuu suunsa puhtaaksi ex-vaimostaan, eikä mies säästellyt sanojaan.

Frasierina tutuksi tullut näyttelijä Kelsey Grammer, 56, puhui Piers Morgan Tonight -ohjelmassa ex-vaimostaan Camille Grammerista, 43. Mies paljasti, että hänen ja entisen vaimon välit ovat kaukana kohteliaasta ja että Camille oli vain kiinnostunut hänen Frasier-statuksestaan.

The Real Housewives of Beverly Hills -ohjelmaoli minun erolahjani hänelle. Se oli minun tapani sanoa, että "halusit aina olla kuuluisa, joten ole hyvä", Kelsey avautuu.

– Kaikki tietävät, ettei tosi-tv ole loistokas tapa päästä kuuluisaksi, mutta saat silti huomiota ja kaikkea muuta mitä julkisuuteen kuuluu, mistä uskon hänen olleen eniten kiinnostunut, Kelsey jatkaa.

Puhuessaan heidän suhteen alusta Kelsey selittää yrittäneensä todistella itselleen olevansa rakastunut ja kertoi, että hän luuli suhteensa Camillen kanssa olevan sellainen, millaiseen kannattaisi pyrkiä.

– Takaraivossani pieni ääni kuitenkin sanoi, ettei tästä ole tulossa mitään, Kelsey paljastaa.

Parilla on kaksi yhteistä lasta. Millaiset ovat Kelseyn ja Camillen välit nyt?

– Välimme eivät ole hyvät. Emme ole yhteyksissä toisiimme. Olemme olleet muutamissa valitettavan julkisissa välikohtauksissa ohikulkijoiden ja lastemme edessä, mitä haluaisin välttää. Meillä on ollut joitain vaikeita hetkiä. Ainut asia, mitä halusin, oli yrittää selvittää välejä lasten takia, Kelsey sanoo.

Morgan kysyi tähdeltä, tuntuiko hänestä siltä, että Camille avioitui hänen kanssaan vain siksi, kun hän oli kuuluista tv-kasvo Kelsey Grammar.

– Uskon, että hän meni kanssani naimisiin, koska olin Frasier, Kelsey toteaa.

Kelsey avioitui vuoden 2011 alussa uuden vaimonsa Kayte Walshin, 29, kanssa vain kaksi viikkoa avioeron Camillesta astuttua voimaan. Avioliitto on näyttelijän neljäs ja Walshin ensimmäinen.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja