Forenomin kautta kaikenlaisia asuntoja – milloin tahansa!

Forenom vuokraa kalustettuja asuntoja Suomessa ja ulkomailla.

Forenom on tilapäisiin majoitusratkaisuihin erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 2001. Valmiiksi kalustetut asunnot tarjoavat helppoa asumista kaikenlaisiin tarpeisiin – olipa kyse sitten parista päivästä vai vaikkapa vuodesta.

– Meillä on lähes aina vapaita asuntoja, eikä asiakkaan tarvitse juosta näytöissä tai täyttää asuntohakemuksia. Pelkkä soitto meille riittää, Mirka Laitinen kertoo. – Asunnon voi varata myös nettisivuiltamme ja muuttaa vaikka jo seuraavana päivänä!

Kaikki kulut katettu

Majoituksen hinta sisältää kaikki kulut, joten asukkaan ei tarvitse murehtia sähköstä tai vedestä. Joissakin asunnoissa nettiyhteys sisältyy hintaan. Kalustettuihin asuntoihin on myös saatavilla lisämaksusta siivouspalveluja.

– Tarjontamme kattaa asunnot yksiöstä aina omakotitaloon ja pelkistetystä soluasunnosta edustusasumiseen, Laitinen ynnää. – Forenomin kautta jokaiselle löytyy taatusti oman maun ja kukkaron mukainen vaihtoehto.

Forenomilla on noin 1600 kohdetta, joista vajaa tuhat sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Asuntoja voi vuokrata myös ulkomailta. Tänä vuonna Helsingin Herttoniemeen nousee huoneistohotelli, johon tulee 142 kodinomaista huonetta.

Teksti: Jokakoti
Kuva: Forenom

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja