Finnkampen-maaotteluturnaus 6.-7.9.!

Finnkampen-maaotteluhengessä pelattava Suomen ja Ruotsin välinen viikonlopputurnaus pelataan 6.9. lauantaina Ruotsin Södertäljessa ja 7.9. sunnuntaina Helsingin Jäähallissa. Lipunmyynti Suomi-Ruotsi -maaotteluturnaukseen alkaa maanantaina! Finnkampen-ottelut nähdään myös MTV3-kanavilla.

Finnkampenin ensisijainen tavoite on tarjota viikonlopun mittainen elämys Suomi – Ruotsi –maaotteluhengessä. Pyrkimys on tuoda näkyville ja suuren yleisön tietoisuuteen A-maaotteluiden lisäksi myös kaikki muut MM-kisoja pelaavat maajoukkueet, joita ovat naisten maajoukkue, Nuoret Leijonat (U20) sekä poikien (U18) ja tyttöjen (N18) maajoukkueet.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Finnkampen otellaan lauantaina 6.9.2008 Södertäljessa Ruotsissa ja sunnuntaina 7.9.2008 Helsingin jäähallissa.

Perinteistä maaottelutapahtumaa viihteellisimmin elementein toteutettavaan turnaukseen lisäjännitystä tuovat muun muassa tekniikkakilpailut ja taitorata, joita tullaan näkemään niin omina kokonaisuuksinaan otteluiden välissä kuin kussakin A-maaottelun erässä pidettävien teknisten aikalisien aikana.

Turnauksen otteluaikataulu on suunniteltu siten, että fanit voivat matkustaa seuraamaan lauantain otteluita myös Ruotsiin. Finnkampen-risteily lähtee perjantaina Helsingistä ja palaa sunnuntaina aamupäivällä Helsinkiin.

Finnkampen-ottelut nähdään myös MTV3-kanavilla.

Finnkampen, turnausohjelma

Lauantai, 6.9.2008, AXA Sport Center, Södertälje

Ruotsi – Suomi, miehet

Ruotsi – Suomi, tytöt (N18)

Taitorata

Huom. U20 maajoukkue pelaa samanaikaisesti turnausta Tsekissä, jonka Suomi – Ruotsi-ottelun pisteet huomioidaan Finnkampenin kokonaispisteisiin.

Sunnuntai, 7.9.2008, Helsingin jäähalli

klo 15.00 Suomi – Ruotsi, pojat (U18), harjoitushalli

klo 16.00 Suomi – Ruotsi, naiset

klo 18.20 Taitorata

klo 19.30 Suomi – Ruotsi, miehet

Lue lisää otteluista ja lipunmyynnistä Suomen jääkiekkoliiton sivuiltatäältä.

Lue myös:

    Uusimmat