Mainos

Feta-pastapannu

  • 3 dl pastaa
  • 250 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1 rkl margariinia
  • 1 punainen paprika
  • mustapippuria, oreganoa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 200 g feta juustokuutioita
  • 1 dl hienonnettua persiljaa

Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta vesi pois. Ruskista jauheliha ja sipuli margariinissa. Lisää pannulle pasta, pilkottu paprika, mausteet ja feta. Hauduta muutama minuutti ja ripottele pinnalle persiljaa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.