Fernando Alonsosta ja Max Verstappenista tallitovereita? Hollantilaistähdeltä paljastus: "Olemme puhuneet siitä"

F1-talli Red Bullin tähtikuljettaja ja kolminkertainen maailmanmestari Max Verstappen kertoo haluavansa ajaa Le Mans -kilpailussa yhdessä Fernando Alonson kanssa.

Verstappen on hallinnut F1-ratoja viimeisen kolmen kauden ajan. Kaksi edellistä kautta ovat olleet Verstappenin suvereenia hallintaa.

Verstappen osallistui hiljattain Red Bullin moottorivalmistaja Hondan juhlatilaisuuteen yhdessä monien Hondan kanssa työskentelevien moottoriurheilukuljettajien kanssa. Hollantilainen pääsi vastailemaan myös fanien kysymyksiin.

Eräs fani halusi tiedustella, haluaisiko Verstappen ajaa joskus jossain toisessa moottoriurheilusarjassa.

– Haluaisin kokeilla MotoGP-pyörää. Nautin myös SuperGT:stä ja Super Formuloista. Mutta Le Mansiin tahtoisin ehdottomasti osallistua, Verstappen kertoo Racefans.netin mukaan.

Le Mans on Verstappenille jo entuudestaan tuttu sarja.

– Isäni ajoi ennen Le Mansissa. Tunnelma on niin mahtava. Niin paljon ihmisiä, yön läpi ajaminen, auringonnousu. Se olisi todella siistiä, Verstappen hekumoi.

Verstappen on jo miettinyt itselleen mahdollista tallitoveria, mikäli hänet joskus nähdään Le Mansissa.

– Olemme puhuneet Fernandon (Alonson) kanssa siitä. Hän sanoi, että haluaisi osallistua siihen taas – nyt minun kanssani. Sanoin, että se olisi siistiä.

– Le Mansissa ei vain ole minimipainoa kuljettajille. Minä olen melko painava kuljettaja, joten tarvitsisin kevyitä tallitovereita kompensoimaan minun painoani. Fernando on melko kevyt, joten se olisi aika hyvä. Tarvitsisimme kuitenkin vielä yhden, joten saa täytyy katsoa, Verstappen pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat