FC Lahden ykköspelaaja alle puolen tunnin kunnossa

FC Lahden keskikentän kiistatta tärkein pelaaja Pekka Lagerblom tuli sunnuntaina vaihdosta kehiin, kun joukkue pelasi 1-1-tasapelin FC Interin kanssa.

Täksi kaudeksi kotikaupunkiinsa 14 vuoden jälkeen palannut Pekka Lagerblom osoitti jo talvella tasonsa. Keskikenttäpelaajasta on lahtelaisille suuri apu – mikäli hän pysyy terveenä. Alku ei ole ollut kovin lupaava.

Reilu viikko sitten ”Laage” oli avauksessa IFK Mariehamnia vastaan, mutta pyysi vaihtokomennusta vajaan puolen tunnin kohdalla akillesjännevamman vuoksi.

Sunnuntaina päävalmentaja Toni Korkeakunnas vaihtoi Lagerblomin kentälle 68. minuutilla, kun Jussi Länsitalo ja Mika Ääritalo loukkaantuivat molemmat lievästi.

- Pekka ei ole harjoitellut paljon joukkueen kanssa, joten tuo peliaika oli varmasti hänelle tänään melko maksimi. Toivon mukaan saimme hänelle nyt paremman 25-minuuttisen kuin viimeksi. Ehkä hän pystyy harjoittelemaan tämän viikon ja pelaamaan enemmän perjantaina, ”Toke” arvioi MTV Sportille.

- Länsitalolta pyörähti nilkka ja Ääritalolla oli tunnetta takareidessä jo puoliajalla, luotsi lisäsi.

Viime kauden pronssijoukkue on avannut kautensa kolmella tasapelillä ja yhdellä tappiolla. Seuraava haaste on hallitseva hopeamitalisti SJK keskiviikkona 8.5.

Lue myös:

    Uusimmat